1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal'da Donangil sesleri
Kartalda Donangil sesleri

Kartal'da Donangil sesleri

Futbolda son iki sezonun şampiyonu Yenicami, genel kurula başkan adayını belirleyip gitmek istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Futbolda son iki sezonun şampiyonu Yenicami, genel kurul hazırlıklarına hız verdi. Başkan Enver Kahveciler’in görevine devam etmeyeceğini açıklamasının ardından, Yenicami’de başkan arayışları sürüyor. Camianın önde gelen isimleri son yıllarda kulüp yönetimi içinde çalışmalarda bulunan yönetim kurulu üyesi Okan Donangil’in başkan olması konusunda, Donangil’e baskı yaptığı öğrenildi.

Yenicami’nin başkanını belirleyip genel kurula gitmesi için çalışmalarını sürdüren mevcut başkan Enver Kahveciler, “Bayramdan önce mutlaka genel kurul gerçekleştirip, yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Kahveciler “Bilançolar hazır olur olmaz genel kurul tarihini açıklayacağız”

Son iki sezonun şampiyonu ve geçtiğimiz sezon şampiyonluğun yanı sıra tüm kupaları müzesine götürmeyi başaran Yenicami’de genel kurula gitme hazırlıkları devam ederken, başkan Enver Kahveciler, “Bayramdan önce mutlaka genel kurul yapılacak ve genel kurulda Yenicami’nin yeni başkanı belli olacak” dedi.
Enver Kahveciler, genel kurul tarihinin açıklamak için geçtiğimiz sezonun bilançosunun hazırlanmasını beklediklerini, bilançonun hazır olduğu gün de genel kurul tarihini açıklayacaklarını belirtirken, bu tarihin iki haftayı geçmeyeceğini söyledi.

“Yeni sezona yeni başkanla start vereceğiz”

Yenicami başkanı Enver Kahveciler, başkanlığa devam etmeyeceğini bir kez daha vurgularken, yeni başkan kim olacak sorusuna ise “O kendisi ilerleyen günlerde açıklayacak” dedi. Kahveciler, kendisinin de yönetim kurulunda yer alacağını ve yeni başkana her konuda yardımcı olacağının altını çizdi. Kahveciler, “iki hafta içinde yapılacak olan genel kuruldan onay alarak başkan olacak kişi ile birlikte yeni sezona hazırlanacağız” dedi.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur