1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal’da 9 hedefi
Kartal’da 9 hedefi

Kartal’da 9 hedefi

Geçtiğimiz sezonun 5’inci haftasından 13’üncü haftasına kadar kazandığı maçlarla 8 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Yenicami, haftasonu oynayacağı Y.Boğaziçi maçını kazanarak bu seriyi 9 maça taşımak istiyor

A+A-

 

Süper Lig’in kayıpsız lideri Yenicami, geçtiğimiz sezon elde ettiği 8 maçlık galibiyet serisini geliştirmek istiyor

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’de, üst üste kazandığı 8 maç ile geçtiğimiz sezonki 8 maçlık galibiyet serisini yakalayan Yenicami, ligde bu hafta oynayacağı Y.Boğaziçi maçında bu seriyi geliştirerek yeni bir seri yakalama peşinde. 2013 – 2014 futbol sezonunun 5’inci haftasında 13’üncü haftasına kadar 8 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan siyah beyazlılar, 14’üncü haftada Lefke’ye mağlup olmuştu. Bu sezon da yakalanan 8 maçlık galibiyet serisi sonrası Yenicami’de hedef Y.Boğaziçi’ni mağlup ederek galibiyet serisini 9 maça çıkarmak.

Altay: “Eşşeğe binmeden ayaklarımızı sallamayız”
Konu ile ilgili olarak, Yenidüzen’e açıklamalarda bulunan Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay, şampiyonluk konusunda sorduğumuz soruya “Eşşeğe binmeden ayaklarımızı sallamayız” dedi. Bugüne kadar oynadıkları sekiz maçı üst üste kazanmalarının başarı olduğunu ifade eden Altay, geçtiğimiz hafta içerisinde vermiş olduğu demeçlerde, G.Birliği maçını kazanmaları halinde farkın açılacağını söylediğini anımsattı.
Altay, bunu söylerken, rakiplerinin gerek kendi aralarında oynayacakları maçları, gerekse bu takımların girdikleri zor periodları göz önüne alarak konuştuğunu belirtti.

“G.Birliği galibiyeti önemli”
Geçtiğimiz haftanın biraz sıkıntılı geçtiğinin altını çizen Altay, G. Birliği gibi, moral motivasyonu ve özgüveni yüksek bir takımla oynadıklarını, üstelik maça büyük bir şansızlıklara başladıklarını anımsattı. Altay, Halil Turan’ın sakat olduğu bir haftada Ünal’ın da maça 10 dakika kala ısınırken bileğini burkması nedeniyle sıkıntıya düştüklerini, buna rağmen karşılaşmaya iyi başladıklarını, dört toplarının direkten döndüğünü hatırlattı.
Karşılaşmanın ikinci devresindeki kötü hava, şiddetli yağmur ve kötü zemin rağmen G. Birliği maçını kazanmalarının büyük başarı olduğunu vurgulayan Altay, bu hafta kendi sahalarında karşılacakları Yeni Boğaziçi maçının çok önemli bir maç olduğunu vurguladı.

Kenneth, Serkan, Halil ve Ünal yok
Altay, Y. Boğaziçi’nin kendileri ile birlikte ligin yenilgisiz iki takımı olduğunu anımsatırken, rakiplerinin sadece yediği iki gol ile ligin en az gol yiyen takımı olduğunu belirtti.
Bu haftanın, takım olarak puan kaybetmek istemedikleri bir hafta olduğunu ifade eden Altay, Y. Boğaziçi maçını kazanıp, daha da rahat bir pozisyona girmek istediklerini ancak bu maça cezalı olan Kenneth ile Serkan Önet ve sakat olan Halil Turan ile Ünal’dan yoksun olarak çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur