1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal koşulara başladı
Kartal koşulara başladı

Kartal koşulara başladı

3 Ağustos’ta resmi sezon açılışını yapacak olan son iki sezonun şampiyonu Yenicami, Hamitköy Stadı’nda sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi

A+A-

Hüseyin KIRAL – Eren ŞİŞİK

Son iki sezonun şampiyonu Yenicami, 2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Emre Perçinci gözetiminde ilk antrenmanını yapan Yenicami’de resmi sezon açılışı 3 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek. Hamitköy Stadı’nda dün gerçekleşen sezona ısınma koşularına takımda kalan tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç oyuncular yer aldı. Geçtiğimiz sezondan takım kaptanı Uğur Sönmez, Neval Esengül ve Yusuf Yontar’ın da hazır bulunduğu ilk antrenmana toplam on futbolcu katıldı. Hamitköy Stadı’nda gerçekleşen ilk idmanı kulüp başkanı Kaan Kaner ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Kaner: “Kulübe sürdürülebilir bir yapı oluşturacağız”
YAK Başkanı Kaan Kaner, takımın ilk idmanını izlerken yaptığı açıklamada “hedefimiz temel prensipleri ortaya koyarak, kulübü ileriye taşımaktır” dedi.
Kaan Kaner, özelde Yenicami’nin, genelde ülkede faaliyet gösteren kulüplerin sürdürülebilir bir yapı için çalışmaları gerektiğini belirtirken, son iki sezondur çok ciddi bütçelerle götürmeye çalıştıklarını, ancak bu günden sonra altyapıdan yetişen yıldız adayı futbolcularla götürmeye çalışacaklarını söyledi. Kaner, “yeter ki ne istediğinizi bilin, biz yönetim olarak ne istediğimizi biliyor ve ona göre hareket ederek, ortaya iyi ve karakterli futbol ortaya koyup başarılı olmak için çalışacağız” dedi. 

Perçinci: “Gençlerle çalışıp başarıyı yakalamak istiyoruz”
Yenicami’de teknik direktörlük görevine getiriline Emre Perçinci “kulüp başkan ve yönetiminin de ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda genç, çalışkan ve en önemlisi alt yapımızdan yetişen futbolcularla ligi başarılı olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.
Genç teknik adam Emre Perçinci, iki yıl önce yardımcı antrenör olarak çalıştığı takımın başında ilk kez tek sorumlu olarak görev yapmanın heyecanını yaşadığını ve bu heyecanını takıma yansıtmaya çalıştığının altını çizdi.
Perçinci, takımdan Halil Turan’ın da ayrılması ile birlikte yabancı futbolcu haklarını forvetten yana kullanacaklarını, takımdan başka kulüplere transfer olan futbolcuların yerlerine ise o kulüplerden genç futbolcular talep ettiklerini açıkladı.
Perçinci, Çağdaş’ın asker olduğu için düşünmediğini, Behiç Kum’un da Lefke ve Binatlı kulüpleri ile görüştüğünü, ancak Cenker Yazar ile Mehmet Altın’ın Türkiye’den dönerek takıma katıldıklarını söyledi.

Bu haber toplam 1604 defa okunmuştur