1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal istediğini aldı: 1-3
Kartal istediğini aldı: 1-3

Kartal istediğini aldı: 1-3

K-Pet Süper Lig’de cumartesi günü oynanması planlanan ancak aşırı yağışlar nedeni ile ertelenen Çetinkaya – Yenicami karşılaşması dün akşam Atatürk Stadı’nda oynandı. Karşılaşmayı Yenicami 2-1’lik skorla kazanarak 3 puanı alan taraf oldu

A+A-

K-Pet Süper Lig’de cumartesi günü oynanması planlanan ancak aşırı yağışlar nedeni ile ertelenen Çetinkaya – Yenicami karşılaşması dün akşam Atatürk Stadı’nda oynandı. Karşılaşmayı Yenicami 2-1’lik skorla kazanarak 3 puanı alan taraf oldu.

Yenicami’ye galibiyeti getiren golleri Kenneth (2) ve Adil Uçar filelerle buluşturdu. Çetinkaya’nın tek sayısı Kpah Sherman’dan geldi. Bu sonucun ardından Çetinkaya 3 maç sonunda 0 puanda kalırken, Yenicami puanını 9 yaparak aynı puanı bulunan Lefke ile zirveyi paylaştı.

Stat: Atatürk

Hakemler
Mehmet Malek ***
Hakkı Emir ***
Hüseyin Eyyüper ***

Sarı kartlar: Dk. 53 Adil, Dk. 59 Batshi (Yenicami)

Goller: Dk. 45+2 Sherman (Çetinkaya) – Dk.39 ve 87 Kenneth, Dk. 66 Adil (Yenicami)

Çetinkaya
Ahmet***
Tunç Özgürgün **
Mehmet Şimşek *
İbrahim Faye **
Gökhan Yenigün **
Erdinç Börekçi *
Doğukan Demirman **
Tarkan Baloğlu **
(Dk.78 Çağakan *)
Sercan Demirman **
Kpah Sherman ***
Hüseyin Küsbeci *
(Dk.45+3 Nazım *)

Yenicami
Yusuf Yontar **
Adil Uçar ***
(Dk.90 Behiç)
Serkan Önet **
Serhan Önet **
Neval Esengül *
Halil Turan *
Ünal Kaya *
Uğur Sönmez **
Esin Sonay *
(Dk.80 M.Altın *)
Batshi Patrick ***
(Dk.68 H. Sadıklar **)
Kenneth Ngwoke ***

Önemli anlar

14’üncü dakikada Ünal’ın sağ taraftan kullandığı köşe atışında topa kafa ile vuran Adil’in vuruşu üstten dışarı gitti.
16’ncı dakikada penaltı noktası üzerinde topla buluşan Esin Sonay yerden vurdu. Kaleci Ahmet topu yatarak önledi.
18’inci dakikada Kenneth’in ceza alanı çizgisi üzerinden vuruşunu kaleci Ahmet yatarak köşe atışına gönderdi.
32’nci dakikada Çetinkaya ceza alanı içerisinde oluşan karambolda altı pas çizgisi üzerinde topa önce Adil sonra Halil Turan vuramayınca Çetinkaya savunması topu uzaklaştırdı.
34’üncü dakikada gelişen Çetinkaya atağında Sherman orta alanda aldığı topu kendi götürdü, sol çizgiden vuruşunu kaleci Yusuf yatarak köşe atışına gönderdi.
39’uncu dakikada Ünal’ın sağdan yaptığı ortada Kenneth topa iyi yükselerek kafa ile golü kaydetti: 0-1
45+2’nci dakikada Doğukan soldan ceza alanı penaltı noktası üzerinde bulunan Sherman’a verdiği pasta Sherman skoru eşitleyen golü kaydetti: 1-1
İkinci devrenin 48’inci dakikasında Yenicami sağ kanattan çift vuruş kazandı. Ünal’ın ortaladığı topa iyi yükselen Esin’in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti.
58’inci dakikada Batshi’nin sağ kanattan ortasında arka direkte Kenneth’in kafa vuruşu üstten dışarı gitti.
60’ıncı dakikada Yenicami ataklarını yoğunlaştırdı. Batshi’nin ara pasında soldan ceza alanına giren Kenneth’in yerden vuruşunu kaleci Ahmet önledi.
66’ncı dakikada gelişen Yenicami atağında sol taraftan yerden ortalanan topa Çetinkaya ceza alanı içerisinde kimse dokunamazken sağ kanattan topa süratlenen Adil çaprazdan gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara göndererek takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2
Golden sonra maçın kontrolünü ele alan Yenicami, oyunun temposunu da azalttı. 83’üncü dakikada Adil’in ara pası il ceza alanına giren Kenneth’in vuruşu yandan dışarı gitti.
Dakikalar 87’yi gösterdiğinde Kenneth şık bir gole imza attı. Çetinkaya yarı sahası ortasında topla buluşan Kenneth, iki Çetinkaya savunma oyuncusunu çalımlayarak kaleyi karşısına aldı ve çok sert bir vuruşla topu filelerle buluşturarak maçın skorunu tayin etti: 1-3.

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur