1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kartal Harman darp edildi
Kartal Harman darp edildi

Kartal Harman darp edildi

İlk yardım müdahalesinde başına 5 dikiş atılan Kartal Harman, hastanede 6 saat müşahede altında tutuldu.

A+A-

 

Haberal Kıbrıslı'nın Genel Yayın Yönetmeni ve Genç TV’de yayınlanan “Ayaküstü 1 Saat” programının yapımcısı Kartal Harman,  önceki gece saldırıya uğradı.  Pusuya yatan yüzleri maskeli saldırganlar, saat 09:45 sıralarında Kartal Harman’a Gönyeli’deki Keep Fit Spor Salonu’ndan çıkışında demirlerle saldırıda bulundu.

 

5 dikiş atıldı
Başından, yüzünden ve elinden yaralanan Kartal Harman, Kolan British Hospital’de tedavi altına alındı. İlk yardım müdahalesinde başına 5 dikiş atılan Kartal Harman, hastanede 6 saat müşahede altında tutuldu.

Saldırganlar 3 kişiydi
Polis, biri gözcü olmak üzere 3 kişi olduğu sanılan saldırganların tespiti için soruşturma ve inceleme başlattı. Bölgedeki kamera kayıtları inceleme altına alındı.

Kartal Harman’a yönelik saldırı kınandı

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Reşat Akar, Haberal Kıbrıslı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci Kartal Harman’a yönelik saldırıyı gerçekleştirenleri kınadı.
Yazılı açıklamasında saldırıyı büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini kaydeden Akar, “Maskeli saldırganların demir çubuklarla gerçekleştirdikleri saldırı sonrasında Kartal Harman’ın hayati bir sorun yaşamaması tesellimizdir” dedi.
Akar, sebebi ne olursa olsun, bu tür şiddet içerikli saldırıların her zaman karşısında olduklarını vurguladı ve polisin, saldırganları en kısa sürede yakalamasını ve adalete teslim etmesini dilediğini belirtti. (gundemkibris- TAK)

Bu haber toplam 4740 defa okunmuştur