Kartal 13 Temmuz’da başlıyor

Kartal 13 Temmuz’da başlıyor

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’nin yeni sezon öncesi hazırlık dönemi programı netleşti

A+A-

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, 2018 – 2019 sezonu hazırlıklarına 13 temmuz itibarı ile başlayacak. Performans testi yapılacak olan günün ardından siyah beyazlılar 16 temmuzda sezonu açarak ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Yenicami geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da biri yurt içi, diğeri yurt dışı iki kamp düşünüyor. 30 Temmuz – 1 Ağustos tarihlerinde iki gece üç gün olacak şekilde yurt içi kamp yapacak olan Yenicami, 27 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında 5 gece, 6 gün olacak şekilde yeri henüz belli olmayan yurt dışı kampı yaparak sezona hazırlanacak.

 

Yeni transferler

Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, yeni sezon öncesi yapılan takviyelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Devecioğlu, serbest transfer hakkı ile kadrolarına kattıkları Erbay Bertiz’in bildikleri bir oyuncu olduğunu, savunmada ciddi tecrübesi ile kendilerine önemli katkı koyacağını belirtti. Yine serbest transferle kadroya dahil edilen Buğra Barın’ın iyi bir yetenek olduğunu söyleyen Devecioğlu, özellikle oyuncunun iyi çalışarak yaratıcı oyuncu pozisyonunda kendilerine ciddi katkı koyacağına inandığını ifade etti. Esin Sonay ile ilgili de konuşan genç teknik adam, Sonay’ın kendisini ispatlamış, ülkenin yetiştirdiği ender forvetlerden olduğunu dile getirdi. Devecioğlu, Sonay’ın erken hazırlanarak kendilerine sezon içerisinde özellikle yan toplarda ve ceza alanı içerisinde katkı sağlayacağını belirtti.

 

Yabancı oyuncuların durumu

Yabancı oyuncu konusuna da değinen Sedat Devecioğlu, savunmada görev yapan Oladele Oshobe’nin yanı sıra geçtiğimiz yıl Lefke’ye kiraladıkları Candy Augustine ile devam edeceklerini belirtti. Devecioğlu, John Okoli’yi kiralamayı düşündüklerini oyuncu ile Gönyeli’nin ilgilendiğini söyledi. John Ebuka’nın gelip gelmeme durumuna göre de forvete bir yabancı takviye yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.