1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karmalar Kastamonu’da yarışacak
Karmalar Kastamonu’da yarışacak

Karmalar Kastamonu’da yarışacak

Masa Tenisi Federasyon Genç Bayan ve Erkek Karma takımları Türkiye Gençler Şampiyonasına katılmak üzere adamızdan dün ayrıldı.

A+A-

 

Masa Tenisi Federasyon Genç Bayan ve Erkek Karma takımları 13 – 16 Nisan tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan Türkiye Gençler Şampiyonasına katılmak üzere adamızdan dün ayrıldı.
Kafilede yönetici olarak Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Borahan ve Gülçe Berksel bulunurken, Antrenör olarak ise Levent Menteş Baytaroğlu ile Hasan Akmansoy kafilede yer aldı.
Kız karma takımında Tülay Borahan, Seniye Borahan, Elif Töre (GAÜ) ve Sunay Tufan (Bekiroğulları) yer alırken, erkek karma takımı Vehbi Zeki Serter (Levent Spor), Cemal Kara (GAÜ), İzzet KARARLI (Levent Spor), Dağhan GÜRAN (Levent Spor), Sertaç Savim (Bekiroğulları), Hasan Bekiroğulları (Bekiroğulları), Celal Çorba ve Ercem Ruhluel’den (GAÜ) oluşuyor.
Kız ve erkek karma sporcularımız şampiyonaya iddialı bir şekilde hazırlandı. Erkek karma takımı geçen yıl elde etmiş olduğu Türkiye dördüncülüğünü ileriye götürmeyi hedeflerken, geçen yıl ilk onaltıya kalamayan kız takımımızın hedefi ise ilk 16’da yer almaktır. Ferdi şampiyonada ise geçen yıl Türkiye 3’üncüsü olan Vehbi Zeki Serter en azından ünvanını korumayı hedeflerken diğer sporcularımızdan da derece bekleniyor.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
Etiketler :