Kariyerli futbolcu Kıbrıs’a geliyor

Kariyerli futbolcu Kıbrıs’a geliyor

Türkiye’de Gaziantepspor ve Adanaspor, Hollanda’da da Heerenveen gibi kulüplerin formasını giyen oyuncu Kıbrıs’a geliyor

A+A-

Hollanda’da doğan ve Türkiye vatandaşlığı da bulunan Oğuzhan Türk, Kıbrıs’ın kuzeyinde bir kulüple görüşmek üzere adaya geliyor. Oyuncuyu Merit Alsancak Yeşilova Kıbrıs'a getiriyor. Kariyerinde Hollanda’nın köklü kulüplerinden Heerenveen, VVV Venlo gibi kulüpler bulunan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Türkiye’de de Gaziantepspor ve Adanaspor formalarını da giydi.

Kıbrıslı Türk FIFA Menajeri Özeş Çıraklı getiriyor

Kıbrıslı Türk FIFA Menajeri Özeş Çıraklı’nın temasları sonucunda Kıbrıs’a gelecek olan futbolcu burada K-Pet Süper Lig'in yeni ekibi Merit Alsancak Yeşilova ile görüşmelerde bulunacak. Oluşacak şartları konuşacak olan Oğuzhan Türk, uygun sözleşme şartları oluşursa söz konusu kulübe imza atacak.

Sezonda ortalama 30 maç

Oğuzhan Türk 2014-2015 sezonunda Gaziantepspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 25 maçta forma giyerken, 2015-2016 sezonunda ise o dönem PTT 1.Lig’de bulunan Adanaspor’da forma giydi. Bu takımın şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmesinde önemli katkı koyan 30 yaşındaki futbolcu şu anda Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Emmen’de forma giyiyor. Takımı ile Hollanda Eredivisie’ye yükselme mücadelesi veren Oğuzhan, takımı ile Play-Off mücadelesinde boy gösteriyor.  Her sezon gittiği takımlarda sezon başında ortalama 30 maçın üzerinde oynayan Oğuzhan Türk’ün de Kıbrıs’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan Oğuzhan Türk; 5 kez Hollanda U17, 6 kez de Hollanda U19 Milli Takımları’nın formasını terletti.

Bu haber toplam 7607 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.