Karayel’de işlem tamam

Karayel’de işlem tamam

SPORYENİ.COM'un duyurduğu anlaşma netlik kazandı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, 2017 – 2018 futbol sezonu öncesi teknik adamnını belirledi. Yeşil siyahlı ekibin başkanı Hasan Tosunoğlu ile İltaç Karayel kulüp lokalinde bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi. Taraflar görüşme sonrası el sılıştı.

Şampiyonluk amacı ile kolları sıvadıklarını belirten Tosunoğlu, “Şampiyon bir hoca ile yola çıkıyoruz. Futbolcularımızla ilgili tüm yetki hocamızda. Kısa sürede uzlaştık. Hedeflerimiz aynı. Karayel hoca ligde şampiyonluklar yaşamış, camiamızı da bilen bir isim. Başka bir isim düşünmedik” dedi.

Karayel de “Masaya konan hedefler ve futbolcu kalitesi önemli. Kaymaklı yönetimine teşekkür ederim” diyerek kendisini Küçük Kaymaklı teknik direktörü yapan imzayı attı.

18450250_10154329431001901_1937945873_n.jpgYardımcısı Nazım Aktunç

İltaç Karayel'in yardımcı antrenörü olarak Nazım Aktunç görev alacak. Aktunç, kulübün uzun vadeli planlaması içerisinde yer alacak. Aktunç'un yardımcı hoca olarak görev almasında, başkan ve  Karayel oldukça istekli oldu. Aktunç, 11 yıl Küçük Kaymaklı forması giyerken, takım kaptanlığı da yapmıştı.

Bu haber toplam 3335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.