1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karayel “Mormenekşe zor viraj”
Karayel “Mormenekşe zor viraj”

Karayel “Mormenekşe zor viraj”

B.Bağcıl, tüm konsantrasyonunu bu hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Mormenekşe maçına verdi.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Ligi’nin 21. haftasında kendi sahasında K.Kaymaklı’ya 4-3 yenilerek, 27 puanla dokuzuncu sıraya inen ve Play-out çizgisinin içinde yer alan B.Bağcıl, tüm konsantrasyonunu bu hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Mormenekşe maçına verdi.

Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan B.Bağcıl Teknik Direktörü İltaç Karayel, K.Kaymaklı maçını, şansız ve yapmamaları gereken hatalardan dolayı kaybettiklerini  belirtti.

Özellikle, Amani’nin gereksiz yaptığı bir hareket dolayısıyla kırmızı kart görmesinin oyun planlarını  alt üst ettiğinin altını çizen Karayel, maçın başından itibaren, acımasız darbelere maruz kalan Amani’yi hakemin hiç  koruyamamasını ayrı bir şekilde değerlendirmek  gerektiğine dikkati çekti.

İsmail, Gökhan, Amani ve Kadir yok

Karayel, bu yenilgiden sonra çok zora girdiklerini, bir taraftan İsmail ve Gökhan gibi sakat futbolcularının bulunması, diğer taraftan da bunlarla ek olarak Amani ve dört sarı kartlı Kadir’in eklenmesi ile eksik bir kadro ile zorlu Mormenekşe deplasmanına gitmek zorunda kalacaklarını açıkladı.
Mormenkşe maçının Play-out dışında kalma açısından çok önemli bir viraj olduğunu belirten Karayel, her şeye rağmen bu zor deplasmanda ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacaklarını vurguladı. Karayel, Mormenekşe maçından sonra liglere verilecek bir hafalık aranın ardından, sakat ve cezalı futbolcuların takıma dönmeleri ile geri kalan dört maça tam kadro çıkacaklarını söyledi. Bu dört maçta Gönyeli ve Serdarlı ile kendi sahalarında, Lapta ve Çetinkaya ile deplasmanda oynayacaklarını anımsatan Karayel,  bu maçları kazanıp, Play-out’un dışında kalmaya çalışacaklarını  sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1107 defa okunmuştur