1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Karanfiller Fatih için…
 Karanfiller Fatih için…

Karanfiller Fatih için…

Lefkoşa’da 17 Mart akşamı Dereboyu-Metehan yolunda karşından karşıya geçmeye çalışırken bir aracın altında kalarak can veren 23 yaşındaki Fatih Dudu için sevenleri hayatını kaybettiği yere karanfiller bıraktı

A+A-

Lefkoşa’da 17 Mart akşamı Dereboyu-Metehan yolunda karşından karşıya geçmeye çalışırken bir aracın altında kalarak can veren 23 yaşındaki Fatih Dudu için yola karanfiller bırakıldı. 

Ailesi, dostları ve arkadaşları dün Fatih Dudu’nın hayatını kaybettiği yere çelenk bırakarak, dualar okudu ve gözyaşı döktü.

Hatırlanacağı üzere 17 Mart akşamı Osman Örek Caddesi üzerinde Dereboyu’ndan Metehan yoluna doğru seyreden JH 365 plakalı araç sürücüsü Neşe Başkan’ın dikkatsizlik sonucu, yolu kuzeyden güneye doğru yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Fatih Dudu’ya aracın sağ ön kısmıyla çarpmıştı. Fatih Dudu yoldan refüj içerisine savurularak hayataını kaybetmişti. Neşe Başkan, 18 Mart günü Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak teminat şartlarıyla serbest bırakılmıştı.

Aile kazanın ardından dün öğleden sonra kaza yerine giderek, Fatih Dudu’nun can verdiği noktaya karanfiller bıraktı. (YD)

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur