1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Karalanmış Dizelerden Unutulmuş Duygulara” adlı şiir kitabı çıktı
“Karalanmış Dizelerden Unutulmuş Duygulara” adlı şiir kitabı çıktı

“Karalanmış Dizelerden Unutulmuş Duygulara” adlı şiir kitabı çıktı

“Karalanmış Dizelerden Unutulmuş Duygulara” isimli kitap Khora Yayınları’ndan çıktı.

A+A-

 

“Karalanmış Dizelerden Unutulmuş Duygulara” isimli kitap Khora Yayınları’ndan çıktı. Fatoş Muhtaroğlu ve Feray Karahüseyin’in yazdığı şiir kitabının editörlüğünü Şifa Alçıcıoğlu üstlendi. Grafik tasarımını ise Ömer Tatlısu gerçekleştirdi.

Khora Yayınları’nın 64’üncü kitabı olan eser, 72 sayfa olup aşk, dostluk, bitişler, başlangıçlar, hüzün, umut gibi farklı temalarda şiirler içermekte.

Fatoş Muhtaroğlu ve Feray Karahüseyin şöyle sesleniyor okurlara:

“Mazinin en uç noktalarında kalan unutulmuş duygularımızı derledik bu kitapta. Kendimize bile itiraf edemeyip karaladığımız dizeleri yeniden kaleme aldık. Büyülü anları hatırlayıp duygu seli içerisinde sunduk sizlere. Yer yer kendi yaşanmışlıklarınızdan izler bulacaksınız mısralarımızda. Yer yer unutulmuş duygularınızı, yüreğinizde karaladığınız satırları hatırlayıp, belki de büyüsüne kapılıp, sizler de bu duygu denizinin eşsiz birer damlası olacaksınız.”

1977 tarihinde Lefkoşa’da doğan Fatoş Muhtaroğlu ortaokul eğitimini Bayraktar Türk Marif Koleji’nde, lise eğitimini Türk Marif Koleji'nde tamamlamış olup hayalindeki mesleğe ilk adımını Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olarak atmıştır. Evli ve üç çocuk annesi olan Muhtaroğlu amatör tiyatro ile de uğraşmaktadır.

Kitabın diğer bir yazarı olan Feray Karahüseyin, 1968 Lefkoşa doğumlu olup ilkokulu Hamitköy’de, ortaokul ve liseyi 20 Temmuz Lisesi’nde tamamlamış ve Öğretmen Koleji’nden mezun olduktan sonra öğretmenlik görevine başlamıştır. Evli ve iki çocuk annesi olan Feray Karahüseyin amatör tiyatro ve müzik ile de ilgilenmektedir.

Bu haber toplam 2810 defa okunmuştur
Etiketler : , ,