1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karadağ’da kazanan yok: 3-3
Karadağ’da kazanan yok: 3-3

Karadağ’da kazanan yok: 3-3

Lefke kendi sahasında konuk ettiği Çetinkaya ile 3-3 berabere kaldı.

A+A-

Çilen Ulusoy

K-Pet Süper Lig’in ikinci yarı ilk haftasında Lefke kendi sahasında konuk ettiği Çetinkaya ile 3-3 berabere kaldı. Lefke maçın 90’ıncı dakikasında kaydettiği golle maçtan bir puan çıkarmayı başardı. Lefke’nin gollerini Aziz ve Kasım’dan (2) gelirken, Çetinkaya’ın sayılarını Amodu (2) ve Akın kaydetti.

Önemli anlar
Dk.7 Kasım’ın ara pasında Aziz topla buluştu. Soldan ceza sahasına girdi. Kaleci Ahmet’i de çalımlayarak vurdu. Top Lefke golü olarak ağlarla buluştu. (1-0)
Dk.12 Yakup’un ceza sahası dışından sert şutunu Çetinkaya kalecisi Ahmet kornere gönderdi.
Dk.25 Çetinkaya’nın beraberlik golü geldi. Lefke savunması ilk kez doğru pozisyon alamadı ve kademe hatası yaptı. Amodu bunu iyi değerlendirdi ve topu Lefke filelerine gönderdi. (1-1)
Dk.38 Lefke’nin tekrar öne geçtiği andı. Cahit’in ceza sahası içinde Aziz’e müdahalesini hakem Savaş Tilki penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Kasım takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti. (2-1)
Dk.62 Doğukan’ın ceza sahasına ortasına yükselen isim Akın, aşırtma kafa vuruşu ile Lefke kalecisi Mehmet’in üstünden topu filelere gönderdi ve takımını tekrar beraberliğe taşıdı. (2-2)
Dk.84 Lefke savunmasının arasına atılan topa doğru koşuyla doğru yerde buluşan Amodu kaleci Mehmet’le karşı karşıya kaldı. Çok güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi. (2-3)
Dk.90 bu kez yakalama sırası Lefke’de idi. Çetinkaya savunmasının kısa düşen topu Kasım’ın önünde kaldı. Kasım yerden ve güzel bir vuruşla topu kaleci Ahmet’in ellerinin altından filelere gönerdi. (3-3)
Dk.90+2 Kasım ceza sahası dışından vurdu. Top kale direğinin üzerinden az farkla dışarı gitti.
90+4 Lefke’nin galibiyet golüne çok yaklaştığı bir andı. Soldan Rahmi’nin ortasında kale sahasında topla müsait pozisyonda buluşan Cedric oldu. İlk vuruşu savunmadan döndü. İkinci vuruşunda ise top üst kale direğine vurup dışarı gitti.

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur