“Karadağ deplasmanı her zaman zordur”

“Karadağ deplasmanı her zaman zordur”

Cihangir teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman, önlerinde ciddi bir Lefke maçı olduğunu ve kazanmak istediklerini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de ilk 4 hafta boyunca 7 puan toplamayı başaran Cihangir’de teknik direktör Kılıç Ali Kahraman Pazar günü Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynayacakları Lefke maçını değerlendirdi. Kahraman, takımda morallerin çok iyi olduğuna vurgu yaparak, Karadağ deplasmanının her zaman zor bir deplasman olduğunu ifade etti.

 

Kahraman: “Güzel futbol oynayarak iyi bir netice aldık”

Cihangir teknik patronu Kılıç Ali Kahraman, geçtiğimiz hafta Baf Ülkü Yurdu karşısında sadece alınan galibiyetin değil, ortaya konulan oyunun da önemli olduğunu dile getirdi. Kahraman, Baf Ülkü Yurdu karşısında oynanılan oyunu çok beğendiğini belirterek, bu oyunu bu hafta da oynadıkları takdirde maçı kazanacaklarını savundu.

 

“Karadağ deplasmanı her zaman zor olmuştur”

Kılıç Ali Kahraman, Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasının artık geride kaldığını, önlerinde genç bir kadrodan oluşan Lefke maçı olduğunu dile getirdi. Kılıç Ali Kahraman; “Rakibimiz Lefke bu yıl genç ve dişli bir ekip. Özellikle evlerinde oynadıkları maçlar her zaman zor olmuştur. Karadağ deplasmanı şüphesiz ki kolay bir deplasman değil. Moralimiz iyi durumda ve maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanamazsak bile kaybetmek istemiyoruz. Basından aldığımız bilgilere göre rakibimizin geçen haftalarda olan eksik oyuncuları da bu hafta sahada olabilir. Biz ona göre planımızı yapıp sahaya çıkacağız. Her iki takımada başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

“Maçlarımızı tek tek düşünüyoruz”

Mesarya ekibinin teknik patronu Kahraman, ilk 4 haftada genel olarak iyi bir performans gösterdiklerinin altını çizdi. Kılıç Ali Kahraman; “İlk 4 haftada genel olarak iyi bir grafik çizdik. Biz lige şampiyonluk hedefiyle başlamadık. Maçlarımızı tek tek düşünüyoruz. Şu ana kadar 7 puan kazandık. İlk hafta oynadığımız Türk Ocağı maçından 1 puan daha alabilseydik daha iyi olacaktı. Şu ana kadarki performanstan memnunuz” şeklinde görüş bildirdi.

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.