1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karabetça Spor Kulübü yüzme yaz kursları başladı
Karabetça Spor Kulübü yüzme yaz kursları başladı

Karabetça Spor Kulübü yüzme yaz kursları başladı

Gönyeli’de Karabetça Spor Kulübü Yüzme Havuzunda çocuklara ve yetişkinlere yüzme kursları verilmeye başla

A+A-

Gönyeli’de Karabetça Spor Kulübü Yüzme Havuzunda çocuklara ve yetişkinlere yüzme kursları verilmeye başladı. Haziran ayında başlayıp Eylül ayına kadar süren yaz dönemi yüzme kursları, Karabetça Spor Kulübü Başkanı Mert Karabetça ve profesyonel eğitmenler eşliğinde verilecek.

Verilen eğitimler, suya adaptasyon, kendi kendine güven sağlama, suda kendini koruma, 4 stilde yüzme kursu kategorilerinde yer alıyor.

KARABETÇA ‘’YÜZMENİN BEDENE VERDİĞİ SAĞLIK ÇOK BÜYÜKTÜR’’

Karabetça Spor Kulübü Başkanı Mert Karabetça’nın yaptığı açıklamada; Yüzmenin, tüm vücudumuzu hareket ettirebildiğimiz bir spor olduğu için sinir sistemine etki yapan en önemli spor dallarından biridir. Yüzmenin,  aşırı şişmanlığın kontrolünde de önemli yeri vardır. Beden ağırlığının kontrol altında tutulmasında düzenli olarak yüzmenin önemli katkısı olmaktadır. Boyun, bel ve sırt ağırları, varis, bel ve boyun fıtığı tedavisinde yüzmenin bedene verdiği sağlık ilaç tedavisinin yanında büyük bir katkı sağlamaktadır.

Karabetça ayrıca yüzmenin yaz aylarında serinletirken, stresimizi alan ve kaslarımızı güçlendiren yüzme sporu, ergenlik döneminde ise beden gelişimini hızlandırdığını, bu nedenle ergenlik dönemindeki gençler ve çocukların yüzme sporu yapması daha yararlı sonuçlar verdiğini vurguladı.

Spor Kulübünden yapılan açıklamada detaylı bilginin

0533 868 66 13 numaralı telefondan Karabetça Spor Kulübü Başkanı Mert Karabetça’dan alınabileceği kaydedildi.

Bu haber toplam 8195 defa okunmuştur
Etiketler :