1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kar maskesi takıp ev bastılar…
Kar maskesi takıp ev bastılar…

Kar maskesi takıp ev bastılar…

Kuzucuk’ta alacak verecek meselesi yüzünden kar maskesi takarak C.S’nin evine giden ve eşine şiddet tehdidinde bulunan A.Ş ile M.A tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Kuzucuk’ta henüz tespit edilemeyen 3 kişi ile birlikte başlarına kar maskesi takarak alacaklısı olan C.S’nin evini basan ve C.’S’nin evde bulunan eşi S.S’ye şiddet tehdidinde bulunan A.Ş ile suç ortağı olduğu tespit edilen M.A tutuklandı.

Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edilirken, C.S’nin evini basan 3 kişi ise aranıyor.

 

“Kocana mesajımızı ilet…”

Meselenin tahkikat subayı Müfettiş Muavini Faysal Güden, 19 Mayıs tarihinde zanlı A.Ş’nin henüz tespit edilemeyen 3 kişi ile birlikte yüzlerine kar maskesi takıp C.S’e ait eve giderek kapıyı çaldıklarını belirtti.

Zanlı r ile beraberindeki 3 kişinin kapıyı çalması üzerine C.S’nin evde olmamasından dolayı eşinin kimin geldiğini kontrol etmek amacıyla kapının küçük penceresini açtığını belirten Güden, bu sırada zanlılardan birinin elini pencereden içeriye sokarak kapıyı açtığını ve girdiklerini açıkladı.

Güden, zanlıların C.S’nin eşi S.S’ye hitaben “Kocana söyle kimse zorla para alamaz. Bu mesajı ona ilet. Şimdi buraya otur yoksa zarar görecen” demek sureti ile şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı.

 

Şikayet üzerine tutuklandılar…

Müfettiş Muavini Faysal Güden, polise yapılan şikayet üzerine zanlı A.Ş’nin dün sabaha yakın saat 02:00’de tespit edilerek tutuklandığını belirtti.

Yürütülen soruşturmada zanlının hukuk davasından dolayı borçlu olduğu C.S’yi alacağından vazgeçirmek için zanlı M.A’ya 60 bin TL vereceği vaadinde bulunarak zanlı M.A’yı azmettirdiğinin tespit edildiğini belirten Güden, zanlı M.A’nın da dün sabah tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.

 

Kar maskeli 3 kişi aranıyor…

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı A.Ş ile birlikte C.S’nin evine giden kar maskeli 3 kişinin daha arandığını açıkladı. Güden, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlı A.Ş ile M.A’nın 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı A.Ş ile M.A’nın 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

Bu haber toplam 2520 defa okunmuştur
Etiketler :