1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptanlardan camiaya teşekkür
Kaptanlardan camiaya teşekkür

Kaptanlardan camiaya teşekkür

Mağusa Türk Gücü’nde kadrodışı bırakılan Osman Çobanoğlu, Reşat Özbilgen ve Fikri Kahraman, konuyla ilgili açıklamalarda bulundular.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Türk Gücü’nde kadrodışı bırakılan ve dün yönetim kurulunun aldığı ve açıkladığı kararla kendilerine takım bulması istenen takım kaptanları Osman Çobanoğlu, Reşat Özbilgen ve Fikri Kahraman, konuyla ilgili açıklamalarda bulundular. Camiaya teşekkür eden futbolcular, bu camiaya hizmet etmekten dolayı gururlu olduklarını vurguladılar.

Çobanoğlu: “MTG hayatımda önemli bir yerde olacak”
“Her takımda gençleştirmeler olabilir. Ama bizlere bu kararı bildiriliş tarzı çok yanlış oldu” diyerek sözlerine başlayan Osman Çobanoğlu açıklamasına şu şekilde devam ett: “Yıllardır emek verdiğimiz MTG camiasından bu şekilde koparılmak beni çok üzmüştür. Şahsım adına Mağusa Türk Gücü camiasına ve büyük MTG taraftarı Ultra-Crows’a bugüne kadar bize göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederim. Bilinmesini isterim ki MTG her zaman için hayatımda önemli bir yer sahibi olacaktır. Son olarak, herkes bilsin ki hayatımda hiçbir zaman pişman olmadığım ve olmayacağım tek bir şey vardır. O da yıllarca MTG camiasına hizmet etmektir.”

Özbilgen: “Aslolan MTG’dir”
Her takımda ayrılıkların olabileceğini ve bunun futbolda olan şeylerden bir tanesi olduğunu aktaran Reşat Özbilgen şunları dile getirdi: “İki hafta önce bana kimse kadrodışı kaldığımı  söylemedi. Ben bu haberi sabah gazetelerden öğrendim ve beni çok üzdü. Bu kadar yıldır bu takıma hizmet etmiş futbolcular olarak böyle ayrılmamamız gerekirdi diye düşünüyorum. Önceki yıllarda Hasan Tamel, Mustafa Biran, Mehmet Fuat, Mete Ünlücan gibi MTG’ye gönül vermiş, kaptanlığını yapmış futbolculara yapılan haksızlıkların aynısı şu anda bize yapılmaktadır. Bu takımda şampiyonluklar ve nice başarılar elde ettik. Bu takımda futbol oynamaktan ve bu camiaya hizmet etmekten her zaman gurur duydum. MTG ve Ultra-Crows camiasına bizleri bu kadar yıldır destekledikleri için teşekkür ederim. Aslolan MTG’dir.”

Kahraman: “Bâki olan Mağusa Türk Gücü’dür”
Yıllardır kalesini koruduğu takımdan bu şekilde ayrılacağı için çok üzgün olduğunu söyleyen Fikri Kahraman sözlerine şöyle devam etti: “Bu gibi ayrılıklar futbolun içinde olan şeylerdir. Futbolcular, yöneticiler ve antrenörler gelip geçicidir. Bâki olan Mağusa Türk Gücü’dür. Bundan sonraki futbol hayatlarında takım arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bunca yıl hizmet verdiğim camiaya ve taraftara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur