1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptanlar iddialı
Kaptanlar iddialı

Kaptanlar iddialı

İki takımın kaptanı Kemal Şah ve Öktem Nesimi final serisi öncesi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Süleyman Rebge - Salih Hekimoğlu

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Ligi’nde final heyecanı bu akşam saat 19:00’da Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda başlayacak. İki takımın kaptanı Kemal Şah ve Öktem Nesimi final serisi öncesi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

Şah: “Takım olarak moral ve motivasyonumuz son derece yüksek”
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kaptanı Kemal Şah takım olarak moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu aktarırken sözlerine şu şekilde devam etti; “İki takım için de sakatlıksız bir Play-off dönemi diliyorum. İyi bir rakiple oynuyoruz. Kaliteli ve formda bir takıma ve de çok iyi bir antrenöre sahipler. Bizde hocamız Ecevit Savaş Cankat ile rakibimizi analiz edip bu bağlamda hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. Takım olarak moral ve motivasyonumuz son derece yüksek. Bu sene de ligi şampiyon tamamlayıp iki senelik sampiyonluk serimizi üçlemek istiyoruz. Takımıma güveniyorum kazanmak icin savaşacağız”

Öktem Nesimi: “Sezonu iki kupa ile tamamlamak istiyoruz”
Çamlık Spor Kaptanı Öktem Nesimi ise sezon içerisinde aldıkları Federasyon Kupası’nı Lig kupası ile taçlandırmak istediklerini belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü”Federasyon kupasında rakibimizi yenerek yakaladığımız başarıyı bir kez daha tekrarlamak istiyoruz,çok güzel bir final serisi olacak.Rakibimiz güçlü bir ekip onlara saygı duyuyoruz ama bizde şampiyonluk için savaşacağız kendimize güvenimiz tam,ayrıca rakibimiz DAÜ’ye başarılar diliyorum”.

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur