1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptan Erbay – F.bahçe işbirliği
Kaptan Erbay – F.bahçe işbirliği

Kaptan Erbay – F.bahçe işbirliği

Fenerbahçe alt yapısı KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile Kaptan Erbay Futbol Okulu işbirliğinde Fenerbahçe Futbol Okulu çalışmalarını Kaptan Erbay tesislerinde yapacak.

A+A-

Fenerbahçe  alt yapısı KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile Kaptan Erbay Futbol Okulu işbirliğinde Fenerbahçe Futbol Okulu çalışmalarını Kaptan Erbay tesislerinde yapacak.

Kaptan Erbay Futbol Okulu direktörü Erbay Gönelli yaptığı açıklamada KKTC Fenerbahçeliler Derneği işbirliği ile yürütülecek projede Kaptan Erbay Futbol Okulunun ayrı günlerde, Fenerbahçe altyapısının ise ayrı günlerde hizmet vereceğini söyledi.

Erbay Gönelli Türkiye Milli Takımı’nda uygulanan doktor ve psikolog uygulamasının da yer alacağı altyapı okulunda belirli aralıklarla sporcuların kontrolden geçeceğini ve sürekli gözlem altında bulunacaklarını vurguladı.

Her yaş grubu ayrı çalışacak
Erbay Gönelli 5 yaşından 15 yaşına kadar her yaş grubunda takımların oluşturulacağını ve her yaş grubunun ayrı ayrı çalışma yapacağını kaydetti. Farklı yaş gruplarında  yer alan sporcuların fiziksel farklılık gösterebilecekleri gerçeğiyle her yaş grubunun kendi içinde çalışma yapacaklarını vurguladı.

Kaptan Erbay Futbol Okulu direktörü Erbay Gönelli Fenerbahçe ile yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe Futbol Okulunda eğitim görecek sporculara uygulanacak müfredatın Fenerbahçe alt yapısında uygulanan müfredatın aynısı olacağını söyledi.

Sürekli gözlem altında olacaklar
Fenerbahçe antrenörleri tarafından sürekli izlenecek sporcular arasında öne çıkanların belirli aralıklarla Fenerbahçe altyapısına gönderilerek orada çalışmalara alınacağını da kaydeden Erbay Gönelli yetenekli gençlerin önünün bu sayede açılabileceğini söyledi.

Fenerbahçe Futbol Okuluna kayıtların devam ettiğini söyleyen Erbay Gönelli resmi açılışın ise 20 Temmuz tarihinde başlayacağını ve bu tarihten sonra da kayıtların yine devam edeceğini vurguladı.

Bu haber toplam 3268 defa okunmuştur