1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kapımız herkese açık”
“Kapımız herkese açık”

“Kapımız herkese açık”

Play-out maçları sonunda Süper Lig’de kalan Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan, “Kadromuzu koruyacağız, ancak gitmek isteyen futbolcu gider, kalmak isteyen ise kalır” diye konuştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun bir aradan sonra 2014-15 futbol sezonunda yeniden Süper Lig’de mücadele eden ve play-out maçları sonrası lige tutunan Gençler Birliği’nde kulüp başkanı Mustafa Gülcan, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada “Uzun yıllar sonra yeniden süper ligde mücadele ediyoruz ve artık burada kalıcı olmak istiyoruz” dedi.

2014-15 sezonunun ilk yarısında futbol takımının iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten başkan Mustafa Gülcan, “sezonun ikinci yarısında yaşanan talihsiz sakatlıklarla birlikte alınan kötü sonuçlar az daha bir alt lige inmemize sebep olacaktı” dedi.

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, Süper Lig’de olmaktan mutluyuz ve bu ligde her zaman var olacağız açıklamasını yaptı. Yeni sezon hazırlıklarına henüz başlamadıklarını söyleyen Gülcan, en erken zamanda teknik heyeti belirleyip çalışmalarımıza başlayacağız açıklamasını yaptı.

“Belli ki Şenol transferin gözdesi olacak” 
Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, yeni sezonla ilgili olarak geçtiğimiz sezon takımın teknik patronu olan Ahmet Ogan hoca ile önümüzdeki hafta masaya oturup şartları konuşacaklarını açıklarken, “Teknik heyet belli olmadan transferi konuşmak istemiyorum” dedi.
Mustafa Gülcan, “biz transferi konuşmak için daha erken olduğunu düşünüyoruz, ancak erken olmadığını düşünenler futbolcularımıza teklif götürmeye başladı bile” dedi.
Gülcan, “Öyle görünüyor ki futbolcumuz Şenol Şöför transferin gözdesi olacak, ancak Şenol’u veya bir başka futbolcumuzu kadrosuna dahil etmek isteyen kulüplerin önce bizi aramalarını isterim” açıklamasını yaptı.

“Kadromuzu koruyup, en fazla iki oyuncu transferi yapacağız”
Geçtiğimiz sezonun sonunda yaşadıkları sıkıntıları bir daha yaşamak istemediğini belirten Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, sakat futbolcularının tamamen iyileştiğini ve onların iyileşmesi ile birlikte kadronun Süper Lig için yeterli olduğunu ancak teknik direktör belirlendikten sonra eksik görülen yerlere en fazla iki transfer yapabileceklerinin altını çizdi.

Play-out maçları sonunda Süper Lig’de kalan Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan, “kadromuzu elimizden geldiğince koruyacağız, ancak gitmek isteyen futbolcu gider, kalmak isteyen kalır” şeklinde açıklama yaptı.

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur