1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kapanmayacak bir fark değil”
“Kapanmayacak bir fark değil”

“Kapanmayacak bir fark değil”

K-Pet Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı’da Fırat Canova ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Vehbi Özerem, takımı ile ilk çalışmasını dün Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda gerçekleştirdi

A+A-

Küçük Kaymaklı’nın yeni teknik direktörü Vehbi Özerem, Yenicami ile aralarındaki puan farkının kapanabileceğini söyledi

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı’da Fırat Canova ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Vehbi Özerem, takımı ile ilk çalışmasını dün Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda gerçekleştirdi. Sakatlığı bulunan Yasin Kurt’un yer almadığı antrenmanda, dört sarı kart cezalısı Çağrı Kıral çalışmayı saha kenarında takip etti. Yenicami maçında kırmızı kart gören Hüseyin Adal ise çalışmada yer aldı.

Özerem “Altı puan çok büyük bir fark değil”
Yeni takımı ile ilk çalışmasını yapan Teknik Direktör Vehbi Özerem, ikinciliğin başarı olmadığı Küçük Kaymaklı’da mutlak surette başarıyı düşüneceklerini ve bugünden itibaren daha çok çalışacaklarını kaydetti. Futbolcularla geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde yapılan toplantıya değinen Özerem, “Kadroda yer alan futbolcuların yüzde sekseni daha önce çalıştığım futbolcular. Bu yüzden tanışmadan ziyade tekrardan bir buluşma olarak toplantımızı yaptık” dedi. Toplantıda futbolculara ilk yarısı tamamlanmayan bir maratonda 6 puanın çok büyük bir fark olmadığını aktardıklarını söyleyen Özerem “Bizim kredimizin dolduğunu, kaybetme lüksümüzün ve tahammülümüzün olmadığını futbolculara söyledik” şeklinde konuştu.

“Hava şartları avantajımız olacak”
Hava şartlarının olumsuz, sahaların daha ağır olacağı bir döneme girdiklerini ve bu koşulların kendi takımı için avantaj olacağını belirten Özerem “Fizik kapasitemiz ve genç oyuncuların enerjisinin oyunumuza yansıması ile puan farkını kapatabilecek konumda olacağız” açıklamasını yaptı. Özerem K.Kaymaklı’da ikinciliğin başarı sayılmadığını, bugünden itibaren daha çok çalışp mutlak surette başarıyı yakalamak istediklerini kaydetti.

“G.Birliği için önlemlerimizi alacağız”
Haftasonu oynayacakları Gençler Birliği maçına da değinen Özerem “Bu haftadan başlayarak ilk devre sonuna kadar oynayacağımı 2 maçı kazanmak zorundayız” dedi. Gençler Birliği’nin iyi ve deplasman takımı oldunu belirten Özerem “Rakibimizin iyi taraflarını etüt edeceğiz. Deplasmanda iyi kapanan ve kontrataklarla sonuca giden bir rakip. Onlar için gerekli önlemleri alacağız. Eksik oyuncularımız var ancak onların yerine oynayacak oyuncular bu eksikliği aratmayacak. Kazanmaktan başka birşey düşünmüyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur