1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kanunsuz avlanmaya yasal işlem
Kanunsuz avlanmaya yasal işlem

Kanunsuz avlanmaya yasal işlem

Mağusa'ya bağlı Yıldırım köyünde kanunsuz avlanan M.Ö. (E-64) hakkında yasal işlem başlatıldı

A+A-

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, 4 adet pulya ile 3 adet ispinoz cinsi kuşları ökse kullanarak yakalayan M.Ö. hakkında yasal işlem başlatılırken soruşturma da devam ediyor. 

 

150 bin dolar ile yurt dışına çıkmaya çalışan şahsa yasal işlem

Ercan Havalimanından 150 bin ABD doları nakit parayı yurt dışına çıkarmaya çalışan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı

Polis Basın Bültenine göre, dün saat 07.00 sıralarında Ercan Havalimanında O.Ş.(E-39), tasarrufunda yasal limit olan 10 bin Euro muadili döviz veya Türk lirasından fazla olan (150 bin ABD Doları) nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden yurt dışına çıkış yapacağı sırada tespit edildi. 

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam ediyor. 

İSKELE’DE HUZUR OPERASYONU
İskele Polis Müdürlüğü dün gece 20.30-23.30 saatleri arasında sorumluluk sahası içerisinde trafik ve huzur operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren bet ofis ve kumarhaneler kontrol edildi; herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. 

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu 120 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 18 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 

Bu haber toplam 1935 defa okunmuştur
Etiketler :