1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kantara’ya tırmanacaklar
Kantara’ya tırmanacaklar

Kantara’ya tırmanacaklar

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’na (KKTOK) bağlı Tırmanma Komitesi’nin organize ettiği KKTC 2. Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası, Pazar günü yapılacak olan Dünya Oto Mercedes Benz yarışı ile başlıyor.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nda (KKTOK) geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile  göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KKTOK’na bağlı Tırmanma Komitesi tarafından organize edilen sezonun ilk yarışı, ülkemizin en sevilen tırmanma parkurlarından olan Kaplıca – Kantara uzun etabında yapılacak.

Dünya Oto sponsorluğunda, Yıldıray Debreli anısına ikinci sezonuna başlayacak olan tırmanmada ilk yarış, 3.4 kilometre uzunluğundaki Kaplıca – Kantara etabında organize edilecek. Yarışın başlama saati 11.00 olarak belirlenirken, 15.00’da ödül töreni ile son bulması bekleniyor.

Geçtiğimiz senenin şampiyonu Deniz Denner, iddialı pilotlardan Mehmet Çocuk ve Doğa Koyuncu favoriler arasında gösterilirken şampiyonaya uzun zamandır hazırlanan yarışmacıların ve yeni yarışmacıların da neler yapacağı merak konusu.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur