1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kantara’da zirveye tırmanacaklar
Kantara’da zirveye tırmanacaklar

Kantara’da zirveye tırmanacaklar

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği, Şeker Sigorta 2017 KKTC Tırmanma Şampiyonası’nın üçüncü yarışı, “Avenue Dereboyu Tırmanma Yarışı”, Pazar günü Kantara’da yapılıyor

A+A-

Avenue Dereboyu sponsorluğunda, Pazar günü, Kaplıca-Kantara yolunda hazırlanan 3.8 kilometrelik yolda yapılacak sezonun üçüncü tırmanma yarışında 17 ekip mücadele edecek. Dört çeker limitsiz araçların mücadele ettiği E2 kategorisinde 4 ekip kayıt yaptırırken, her zaman olduğu gibi yine en kalabalık kategori arka itiş araçların mücadele ettiği E4 kategorisi oldu. E4 kategorisinde 10 ekip start alacak. E3, S1 ve T1 kategorilerinde ise birer ekip mücadele edecek.

Şampiyonada kritik viraj

En beğenilen ve en uzun tırmanma etaplarından biri olan Kaplıca-Kantara arasındaki yolda yapılacak yarış, şampiyonaya 1.5 katsayı üzerinden puan vereceği için büyük öneme sahip. Geride kalan iki yarışta topladığı 27 puanla Deniz Denner liderlik koltuğunda otururken, onu 25 puanla Mehmet Çocuk ve 22 puanla Hasan Reyhan takip ediyor.

Yarışın seremonik startı yarın 14.00’de Avenue Dereboyu önünde yapılacak. Başlama saati 12.00 olarak belirlenen yarışta ekipler biri antrenman olmak üzere 3 kez start alacak. Yarışın tamamlanmasının ardından ödül töreni Kantara meydanında yapılacak.

timanma-siralama.jpg

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur
Etiketler :