1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kanserle mücadele eden çocuklara piknik morali
Kanserle mücadele eden çocuklara piknik morali

Kanserle mücadele eden çocuklara piknik morali

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı üye çocuk ve ailelerinin moral ve motivasyonun yüksek tutmak amacı ile piknik düzenledi

A+A-

 

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı üye çocuk ve ailelerinin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacı ile her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniği geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirdi.

Vakıf'ın açıklamasına göre, 30 Eylül, Pazar günü düzenlenen piknik bu yıl Lefkoşa Türk Belediyesi Paylaşım Mutfağı, Koop Süt, Kısmet Pideleri, Akbıçak Kasap, Ahmet Akbıçak, Çınar Restoran katkılarıyla gerçekleştirildi. Vakıf üyesi çocuklara ve ailelerine moral vermek ve de eğlenmelerini sağlamak amacı ile Kırnı (Pınarbaşı) Çınar Restoran'da düzenlenen piknik etkinliğine 100 kişiden oluşan vakıf üyesi çocuk ve aileleri ve vakıf yetkilileri katıldı.

Keyifli geçen piknikte çocuklar bolca eğlendi, aileleri de dinlenme fırsatı buldu. Piknik organizasyonunda katılanlar moral buldu.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Koordinatörü Övgü İnce yaptığı açıklamada şunları ifade etti; üye çocuk ve ailelerini rahatlatabilmek için vakıf olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ve tüm faaliyetlerinin bireysel ve kurumsal bağışlarla sürdürdüklerini yineleyerek, bu yılki piknik organizasyonuna katkı koyan tüm bağışçılara üye çocuk ve aileleri adına bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur