1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kanlı: “Zamana ihtiyacımız var”
Kanlı: “Zamana ihtiyacımız var”

Kanlı: “Zamana ihtiyacımız var”

DTB futbolcusu Hasan Kanlı, geçtiğimiz hafta Gençler Birliği karşısında stoper oynamasına rağmen kaydettiği iki golle dikkat çekerken, “yeni bir takımız ve zamana ihtiyacımız var” dedi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz yıllarda da ayni geçtiğimiz hafta oynadıkları Gençler Birliği kalesine attığı gollere benzer goller attan Doğan Türk Birliği savunma oyuncusu Hasan Kanlı, “yeni ancak iyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını bu nedenle zamana ihtiyaçları olduğunu” vurguladı. Sezon öncesi yaşanan sorunları unuttuklarını belirten Hasan Kanlı, “hocam bana güvendiği sürece ve takımda oynattığı sürece kazanmak için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim” dedi. Lige, Türk Ocağı karşısında alınan mağlubiyetle başladıklarını bu nedenle moral ve motivasyon kaybı yaşadıklarını belirten kanlı, “rakip Gençler Birliği karşısında alınan galibiyet az da olsa takıma moral ve motivasyon sağladı” dedi.

Hasan Kanlı, “topu yere koyduğumuz zaman rakip kalede tehlike yarattık”

DTB’de yeni bir takım yaratıldığını ve bu yaratılan bu takımın iyi oyunculardan kurulu olduğunu belirten DTB futbolcusu Hasan Kanlı, “ilk üç haftada gerçekten takım olarak çok dağınık bir oyun ortaya koyduk. Ancak geçtiğimiz zaman zaman o ilk üç haftada ortay koyduğumuz dağınık oyunu oynasak da, topu yere indirdiğimiz anda, rakip kalede gol bulduk” dedi. Hele hele topu oyuna direk kaleden elle başladığımız zaman işte bu yerden direk ayağa yaptığımız ve topu kanatlara taşıdığımız zaman, bizlerinde ileri çıkarak yapılan ortalar sonunda gol ve goller bulduk” dedi. Durumumuzu daha net görmek için iki veya üç haftaya da ihtiyaçları olduğuna işaret eden Kanlı, Esentepe deplasmanından da iyi futbolla üç puanı kazanıp moral ve motivasyonumuzu ilerleyen haftalara taşımak arzusundayız” dedi.   

 

yeniduzen-satin-aliniz-978.jpg

 

 

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur