Kaner: “Ünal’ın kalmasını istiyoruz”

Kaner: “Ünal’ın kalmasını istiyoruz”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de Başkan Kaan Kaner, takımın önemli isimlerinden bir tanesi olan Ünal Kaya’yı takımda tutmak istediklerini belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de Başkan Kaan Kaner, takımın önemli isimlerinden bir tanesi olan Ünal Kaya’yı takımda tutmak istediklerini belirtti. Türkiye’de şansını denemek isteyen, ismi Elazığspor ile anılan Ünal ile dün planlanan görüşme gerçekleşmezken, tarafların kısa bir süre sonra görüşeceği öğrenildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yenicani Başkanı Kaan Kaner, “Ünal’ı takımımızda tutmak istiyoruz” açıklamasını yaptı. Kendisine göre ülke futbolunun en iyi oyuncusu olduğuna inandığı Ünal’ın yurt dışına gitme isteği olduğunu, yapılacak görüşme ile onu takımda tutmak istediklerini söyleyen Kaner, Ünal’ın bu yıl kaptanlık görevini alma ihtimalinin de bulunduğunu dile getirdi.

 

Ünal’ın adının geçtiği Elazığ zor günler geçiriyor

Öte yandan Ünal Kaya’nın isminin anıldığı Türkiye takımlarından Elazığspor zor günler geçiriyor. Salı günü seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı “Toplantı Yeter Sayısı” sağlanamadığı için ertelenen Elazığspor’da başkan Sedat Karataş’ın da istifasının kabul görmediği öğrenildi. Elazığspor’un mevcut 39 milyon Türk Lirası borcunun olduğu, bu yönden de sıkıntı yaşandığı, Ünal Kaya’nın olası transferinin belirsiz olduğu edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Bu haber toplam 2368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.