1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kan ve tükürük örneği alındı
Kan ve tükürük örneği alındı

Kan ve tükürük örneği alındı

Mağusa’da “Aşıklar yolu” olarak bilinen kaldırım üzerinde yürüyen Ukraynalı K.Y isimli kıza saldıran ve cinsel tecavüzde bulunduğu iddia edilen zanlı A. Y.C, 7 gün poliste tutuklu kalacak

A+A-

 

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da “Aşıklar yolu” olarak bilinen Erdoğan Acar Caddesi’nde kaldırım üzerinde yürüyen Ukraynalı K.Y isimli kıza saldıran ve cinsel tecavüzde bulunduğu iddia edilen zanlı A. Y.C, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Cinsel tecavüz”, “Darp” ve “Kasti hasar” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı, 7 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Arabasıyla yanaştı ve saldırdı…
Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı A.Y.C’nın 25 Ekim tarihinde arabasıyla Erdoğan Acar Caddesi’nde kaldırım üzerinde yürüyen baş harfleri K.Y olan Ukrayna uyruklu kıza cinsel tecavüz suçu işlediğini ve kızı darp ettiğini açıkladı.

DNA sonuçları bekleniyor…
Zanlı A.Y.C’nin  doktor kontrolünden geçirildiğini belirten Polis Memuru Hasan Derman, zanlıdan 5 cc kan ile gaza bezi üzerine kan örneği ve tükürük örneği alındığını ve müştekinin olay günü giydiği kıyafetler ile iç çamaşırının da alınarak DNA incelemesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildiğini açıkladı.
Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve çok ciddi bir mesele olduğunu belirten Derman, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

7 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 7 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur