1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kan örnekleri Türkiye’ye gönderilecek
Kan örnekleri Türkiye’ye gönderilecek

Kan örnekleri Türkiye’ye gönderilecek

Gönyeli’de 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya Kunduracı’yı öldüren Bilge Lord Kunduracı ile ilgili soruşturma derinleşti

A+A-

Cinayet öncesinde herhangi bir uyutucu veya uyuşturucu madde kullandı mı?

Kan ve idrar örnekleri alındı, incelenmek üzere Türkiye Adli Tıp Kurumu’na gönderiliyor

Ayrıca Bilge Lord Kunduracı’nın önceki gün Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde muayeneye götürüldüğü, ‘cezai ehliyeti olup olmadığı’ konusunda da kontrolden geçtiği ancak henüz rapor temin edilmediği gelen bilgiler arasında.

 

Gönyeli’de 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya Kunduracı’yı öldüren Bilge Lord Kunduracı ile ilgili soruşturma derinleşti. İki gün boyunca oğlunu bıçaklayan Bilge Lord Kunduracı’nın cinayet öncesinde herhangi bir uyutucu veya uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığı tespit edilmek üzere kan ve idrar örneklerinin alındığı öğrenildi.

Devlet Laboratuvarı’nda yeterli inceleme yapılamadığı için Kunduracı’nın kan Türkiye Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Bilge Lord Kunduracı’nın önceki gün Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde muayeneye götürüldüğü, ‘cezai ehliyeti olup olmadığı’ konusunda da kontrolden geçtiği ancak henüz rapor temin edilmediği yönünde bilgi edinildi.

“Yeşil reçeteye tabi ilaç kullandığı” iddiası

Polise yakın güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bilge Lord Kunduracı’nın psikolojik tedavi gördüğü buna bağlı olarak yeşil reçeteye tabi ilaç kullandığı iddia edildi.

Bilge Kunduracı’nın eşi Ercan Kunduracı’nın karısının yaşadığı ruhsal sorunlar nedeniyle bir süredir oğlunu yanına almak istediği ileri sürüldü.

 

yeniduzen-satin-aliniz-463.jpg

Bu haber toplam 8311 defa okunmuştur
İlgili Haberler