1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kalitemize yakışan futbolla kazanmak istiyoruz”
“Kalitemize yakışan futbolla kazanmak istiyoruz”

“Kalitemize yakışan futbolla kazanmak istiyoruz”

İlk hafta zorlanmasına rağmen Binatlı karşısında kazanan Yenicami, Gönyeli karşısında gerçek kimliğini sahaya yansıtmak istiyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’de ilk haftayı galibiyetle kapatan iki ekip Yenicami ile Gönyeli yarın Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Ligin ilk haftasında Binatlı deplasmanında uzatmada bulduğu golle galip gelen ve lige 3 puanla başlayan Yenicami’de Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, “İlk haftada Binatlı karşısında kötü oynadık ama kazandık. Bu maçta kadromuza ve kalitemize yakışan futbolla kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Devecioğlu: “Doğruları yaparak galip gelmeliyiz”

Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmede geçtiğimiz hafta iyi futbol oynamadan uzatmada kazandıklarını belirtti. “Kazanmak istiyoruz” diyen Devecioğlu, “Bu maç üstün, baskılı oynayarak, kendi saha ve seyircimiz önünde tüm doğruları yaparak galip gelme amacındayız” dedi.

“Çok ciddiye almamız gereken bir maç”

Gönyeli’nin kaliteli bir kadro kurgusu olduğunu, özellikle yeni yabancı hamlesinden sonra daha da güçleneceğini belirten genç teknik adam “Tecrübeli oyuncularla gençlerin harmanlandığı bir kadroları var. Girne Halk Evi maçında gördük. Çok ciddiye almamız gereken bir maç” ifadelerini kullandı.

“Onlara karşı mücadele etmek bizim için ayrıca keyif olacak”

“Yenicami kalitesine ve kadrosuna yakışan bir futbolla galip gelmek istiyoruz” diyen Devecioğlu, “Şampiyonluk yarışında çıktığımız tüm maçları hatasız kazanmak zorundayız” açıklamasını yaptı. Gönyeli’de Yenicami kökenli oyuncuların maça ayrı bir motivasyonla çıkacakları yönündeki soru ile ilgili olarak Devecioğlu, “Eray, Fikret, Okoli ve Kemal geçtiğimiz hafta forma şansı buldular ve iyi de oynadılar. Bu bizim için gurur verici bir durum. Onlara karşı mücadele etmek de bizim için ayrıca bir keyif olacak” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1196 defa okunmuştur