“Kaldığımız yerden devam”

“Kaldığımız yerden devam”

Yerel seçimin ardından kulübe dönen Merit Alsancak Yeşilova Kulüp Başkanı Redif Nurel, yeni sezon için kolları sıvadı.

A+A-

Hüseyin Kıral

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettiren Merit Alsancak Yeşilova takımında kulüp başkanı Redif Nurel, yerel seçimlerin ardından iki günlük bir istirahat sonrası, sıcağı sıcağına kaldığı yerden kulüp işlerine geri döndü. Başkan Redif Nurel gazetemize yaptığı açıklamada, “Bazı olaylar beni yerel seçimlerde son on gün kala beni aday olmaya itti. On gün içinde hazırlanmaya çalıştık. İyi bir propaganda süreci geçirdim, ancak çok kısa ve çok hazırlıksız bir süreç olduğundan seçimleri kaybettim, Fırat başkana başarılar dilerim. Eminim o da kaldığı yerden Alsancak’ı ve beldesini daha ileriye taşımak için çalışacak. Bizlerde iki günlük bir dinlenmenin ardından kaldığımız yerden Merit Alsancak Yeşilova kulübünde çalışmaya başladık” dedi.

 

Nurel: “Ayni teknik ekiple ve ayni kadro ile yola devam ediyoruz”

Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan Olağan Üstü Genel Kurul sayesinde önlerini net bir şeklide gördüklerinin altını çizen Merit Alsancak Yeşilova Kulüp Başkanı Redif Nurel, geçtiğimiz sezon camiaları adına çok heyecanlı ve verimli bir sezon geçirdiklerini, yeni sezonun daha kaliteli ve daha verimli geçmesi içinde çalışmaya başladıklarını söyledi. Redif Nurel, geçtiğimiz sezon takımı koordine eden Abdulkadir Çelik hoca ve Teknik Direktör Erdinç Akyulaf ve ekibinden memnun olduklarını, bu nedenle ayni ekiple yeni sezon için çalışmaya başladıklarını” söyledi. Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlayacaklarını belirten Nurel, “O güne kadar tüm transfer işlerini de tamamlamış olmamız gerekiyor” dedi.

 

“Yabancılar tamam, 3 yerli oyuncu transferi gündemde”

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da başlamayı planlayan Merit Alsancak Yeşilova Kulübünde başkan Redif Nurel, yabancı oyuncuları Lua Lua, Billy Mehmet, Adeleke ile devam edeceklerini, ancak yerli oyuncu transferi konusunda çalışmaya başladıklarını söyledi. Geçtiğimiz sezon takımda ödünç olarak oynayan Cenker Yazar ve yedek kaleci Yunus Yeşilırmak’ı geri takıma döndürmek için çalıştıklarını, bunun yanında teknik heyetin belirleyeceği üç kaliteli yerli oyuncu 15 Temmuz’a kadar transfer edeceklerini söyledi. Redif Nurel, hedeflerinin geçtiğimiz sezondan daha yukarılarda bir yer edinmek olduğunu, ancak kupada mutlaka final heyecanı yaşamak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.