1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kahraman: “Yukarıyı istiyoruz”
Kahraman: “Yukarıyı istiyoruz”

Kahraman: “Yukarıyı istiyoruz”

Birinci Lig’in Mağusa ekibi Dumlupınar, ikinci devreye puan veya puanlarla başlamak istiyor

A+A-

Kaya Emiroğlu

Birinci Lig’in Mağusa ekibi Dumlupınar, ikinci devreye puan veya puanlarla başlamak istiyor. Teknik Direktör Kılıçali Kahraman, ligdeki konumlarının pek içi açıcı olmadığını, hatta düşme potasında yer aldıklarını vurgulayarak “Amacımız ikinci devreye puan veya puanlarla başlamak ve bir an önce yukarılara tırmanmaktır.” şeklinde konuştu.

“Güçlü yada güçsüz deme lüksümüz yok”
Kamp yapmadıklarına, ancak iyi bir devrearası hazırlık dönemi geçirdiklerine dikkat çeken Kahraman, Türk Ocağı’nın ligin en güçlü ekibi olabileceğini, ancak ligde 16 puanla 11. sırada bulunduklarını ve konumları itibarıyle rakipleriyle ilgili “güçlü ya da güçsüz” deme lüksleri olmadığını vurguladı. “Kim oynarsa oynasın elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak puan veya puanlar kazanmak istiyoruz” diyen Kahraman, ikinci devreye iyi bir giriş yapmak istediklerinin altını çizdi.

Sakatlıklar can sıkıyor
Sakatlıklardan dolayı hayli sıkıntılı olan takımda zorlu Türk Ocağı maçı öncesinde takımın başarılı isimleri Hikmet, Anıl, Rifat ve Mahmut’un durumları henüz netlik kazanmadı. Bu dört futbolcunun cumartesi günkü maçta oynaması zor görünüyor.

Bu haber toplam 923 defa okunmuştur