1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kadro kurmakta sıkıntı yaşayacağız”
“Kadro kurmakta sıkıntı yaşayacağız”

“Kadro kurmakta sıkıntı yaşayacağız”

K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu Çetinkaya maçı öncesi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu Çetinkaya maçı öncesi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Toygar Davulcu, Çetinkaya maçı öncesi yabancı futbolcuları Cedric ve Smart’ın olmaması dolayısıyla kadro kurmakta sıkıntı yaşayacaklarını belirtti. Cedric’in maç haftası takıma katıldığını, Smart’ın da cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini belirten Davulcu, yönetimin kendilerine sağladığı kamp olanağıyla güzel ve verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Davulcu “Çetinkaya devrenin flaş ekiplerinden biri olacak”
Toygar Davulcu, ligin ilk devresinde oynadıkları Çetinkaya maçıyla, bu hafta oynacakları Çetinkaya karşılaşmaları arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi. Sarı kırmızılıların gerek hazırlık döneminde gerekse yaptığı transferlerle kötü günleri geride bırakacağını belirten deneyimli teknik adam, Çetinkaya’nın bu devrede ligin flaş ekiplerinden biri olacağını iddia etti.  Lefke’nin teknik direktörü Toygar Davulcu, hafta boyunca yapılan hazırlıkların etkili olduğunu ancak, maç günü sahada gösterilecek performansın daha önemli olduğunun vurgusunu yaptı.

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur