1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Kadınların yönetimde olmadığı kurumlar iyi yönetilmiyor”
“Kadınların yönetimde olmadığı kurumlar iyi yönetilmiyor”

“Kadınların yönetimde olmadığı kurumlar iyi yönetilmiyor”

CTP Kadın Örgütü, İskele’nin tek kadın adayı olan Bilen Sayılı Bozkırlı’ya destek vermek için bölgeye gitti

A+A-

CTP Kadın Örgütü, İskele’nin tek kadın adayı olan Bilen Sayılı Bozkırlı’ya destek vermek için bölgeye gitti. İskeleli kadınlara ‘Kadın Sözleşmesi’ isimli kitapçık dağıtan kadınlar, birlikte hareket etmenin önemine değindi.

Kadınların yönetimde olmadığı kurumların iyi yönetilmediği vurgulanırken, gelecek dört yıl için birlik, mücadele dayanışma mesajı verildi.
Kadınlar, İskele bölgesinde bildiri dağıtımı yaparak esnafın, bölge halkının ve belediye çalışanlarının sıkıntılarını dinledi. CTP-BG İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve CTP-BG İskele belediye meclis üyesi adaylarının hazır bulunduğu etkinliğe CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun eşi Ayşe Yorgancıoğlu ile birlikte CTP Kadın Örgütü üyeleri katıldı.

Kadın sözleşmesi kitapçığı dağıtıldı
Gerçekleştirilen etkinlikte bölge halkı, esnaf ve İskele belediye çalışanları ziyaret edildi. Ziyaret esnasında bölge halkının, esnafın ve İskele belediye çalışanlarının sıkıntılarını dinleyen Bozkırlı, 29 Haziran tarihinden sonra İskele belediyesindeki değişimi tüm bölge halkının yakından hissedeceğini ve "yıldızlı belediyeciliğin" avantajlarını yaşayacağını söyledi. İskele bölgesinde yapılan ziyarette bölge kadınlarına “Kadın Sözleşmesi” isimli kitapçığı takdim eden Bozkırlı ve ekibine, İskele bölgesindeki kadınlardan tam destek mesajı gözlerden kaçmadı. YD

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur