1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kadınlar Ligi hazırlıkları başladı
Kadınlar Ligi hazırlıkları başladı

Kadınlar Ligi hazırlıkları başladı

KKTCELL Kadınlar Futbol Ligi’nde 2018-2019 sezonunun ilk toplantısı yapıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsor olduğu KKTCELL Kadınlar Futbol Ligi’nde 2018-2019 sezonunun ilk toplantısı yapıldı.

KTFF Genel Merkezi’nde önceki gün KTFF Genel Sekreteri Enver Baturalp başkanlığında yapılan toplantıya bu sezon ligde mücadele edecek 6 takımın temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda Mağusa Spor Akademisi, Akdeniz Spor Birliği, Göçmenköy, Yonpaş Dumlupınar, Merit Alsancak Yeşilova ve Geçitkale takımlarının mücadele edeceği KKTCELL Kadınlar Futbol Ligi’nde sezonun Mart sonu ile Nisan ayının ilk haftası periyodunda başlaması yönünde tavsiye kararı alındı.  Kadınlar Ligi’nin çift devreli lig usulüne göre oynanması ve Lig sonunda ilk 4 sırayı alacak takımların çapraz eşleşme sistemine göre Play-Off oynayarak şampiyonun belirlenmesi konusunun da prensip olarak kabul gördüğü toplantıda geçen sezon 1 olan lisanlı yabancı oyuncu hakkının bu sezon 2’ye çıkarılması kararı da alındı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Futbol Ligi’nde bu sezonun başlama tarihi ve buna bağlı kura ile fikstür belirlemelerini ilerleyen günlerde KTFF yaparak ilgili taraflar ve spor kamuoyu ile paylaşacak.

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur