“Kader maçımız”

“Kader maçımız”

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta karşılaşacak olan Binatlı ile Değirmenlik teknik adamları maçı “Kader maçı” olarak nitelendirdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in 22. hafta maçında Pazar günü Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Binatlı ile Değirmenlik takımlarının teknik adamları olan Gökmen Davutoğlu ile İzzet Kaçmaz maçın önemine vurgu yaparak, kader maçları olduğuna işaret çekti.

Değirmenlik takımının geçtiğimiz hafta yaşadıkları olay nedeni ile yaralı bir aslana benzeten Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, “Kendi evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan galip gelerek, geçtiğimiz hafta Türk Ocağı karşısında kazanılan üç puanı taçlandırmak istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz hafta Dumlupınar karşısında yaşanan olaylardan kendi futbolcularını sorumlu tuttuğunu belirten Değirmenlik antrenörü İzzet Kaçmaz, “Kendi elimizle, kendi pimimizi çektik gibi görünse de, matematiksel olarak henüz her şey bitmedi ve Güzelyurt’a puan veya puanlar almak için gideceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Davutoğlu: “Kazanırsak rahat bir nefes alacağız”

Binatlı’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu, Değrimenlik ile aralarında yedi puanlık bir fark olduğunu ve bu maçı kazanmaları durumunda çok rahat bir nefes alacaklarının altını çizdi. Ancak bu gibi maçların çok zor maçlar olduğuna dikkat çeken Davutoğlu, “Rakip Değirmenlik takımının son şansı gibi görünen bu maçtan galip gelerek, aramızdaki puan farkının daha da açılmasını sağlayarak, lige tutunabilmek için moral ve motivasyonumuzun artmasını sağlamak istiyoruz” dedi. Davutoğlu, “Değirmenlik maçını kazandığımız takdirde inanıyorum ki Binatlı takımı bu ligde kalacak” dedi. Davutoğlu, geçtiğimiz hafta sakatlanan Çağakan Kılıç’ın, durumuna çok üzüldüklerini ve tedavisi için Ankara’ya gönderdiklerini, buna mukabil Musa Şanlıer’in sakatlığının geçtiğini ve Değirmenlik karşısında sahadaki yerini alacağını sözlerine ekledi.

 

Kaçmaz: “Henüz her şey bitmedi”

Geçtiğimiz hafta Dumlupınar karşılaşmasının son dakikalarında ve maçın sonunda kendi saha ve seyircisi önünde iki takım arasında yaşanan gerginliğin çıkmasında kendi futbolcularını sorumlu tutan Değirmenlik Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, bir futbolcunun sahadaki görevinin sadece futbol oynamak olduğunu söyledi. Kendi futbolcularını maç oynanırken rakip oyuncuların çok tahrik ettiğini ve bunun da yansıması olarak rakibe karşı bir eylem içerisine girdiklerini belirten Kaçmaz, bunun sonunda oyuncularının cezalı duruma düştüğünü söyledi. Binatlı karşısında Sercan Çoban, Viktor, Gençali Kumaş ve İbrahim Yıldız’ın cezalı olmaları nedeni ile forma şansı veremeyeceğini, ancak yinede karşılaşmaya on bir kişi çıkacaklarının altını çizen Kaçmaz, Dört oyuncumun cezalı olması lige havlu attık anlamına sakın gelmesin. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.