1. HABERLER

  2. SPOR

  3. K-PET İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ
K-PET İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

K-PET İKİNCİ LİG’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Girne Halk Evi tek başına

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’de 17’nci hafta geride kaldı. Lider Girne Halk Evi, Vadili deplasmanından güzel bir galibiyet çıkararak 39 puana yükseldi. Vadili’yi 5-0 mağlup eden kırmızı beyazlılar, zirvede tek başına kaldı.

Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan Karşıyaka, en büyük rakiplerinden biri olan Türkmenköy’den 3 puan çıkarmayı başararak 2’nci sıraya yerleşti. Evinde 2-1 kazanarak Türkmenköy’ü şu an için zirve yarışından uzaklaştıran Karşıyaka, 33 puana yükselmiş oldu.

Ligin ilk yarında Doğancı’ya 1-0 yenilen Baf Ülkü Yurdu, ikinci devrede de aynı rakibine boyun eğmek zorunda kaldı. Evinde maçı 1-0 kaybeden kırmızı yeşilliler, 31 puanda kaldı. Bu mağlubiyet, Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Cenk Berkalp’ın da görevinden istifa etmesine sebep oldu. Doğancı ise aldığı galibiyetle play of oynama umutlarını daha da yeşertti. Doğancı’nın ligde 27 puanı var.

İkinci Lig’in son haftalarında müthiş çıkış yapan takımlardan biri olan Çanakkale bu hafta da evinde rahat kazanmasını bildi. Geçtiğimiz hafta zorlu Girne Halk Evi maçından 3 puanı çıkarmayı başaran yeşil beyazlılar, bu hafta evinde Ortaköy’ü 3-0 mağlup ederek 29 puana yükseldi. Ortaköy ise, peş peşe puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyerek 13’üncü sıraya kadar geriledi.

Ortaköy deplasmanında 2-0 geriden gelerek bir puanı son dakikalarda cebine koyan Tatlısu, bu hafta evinde farklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşadı. Gaziköy’ü evinde 4-0 mağlup eden sarı siyahlılar, 18 puana yükseldi.

Ligin 17’nci haftasında eşitlik bozulmayan tek mücadele Maraş ile Ozanköy arasında geçti. Müsabaka 1-1 sona ererken, Maraş 25, Ozanköy ise 20 puana yükseldi.

Dipkarpaz umudunu kesmedi

İkinci Lig’de geçtiğimiz hafta Gaziköy’e yenilen Dipkarpaz, bu hafta evinde Akova’yı 1-0 mağlup ederek ümitlerini yeniden yeşertti. Haritanın en doğusunda bulunan kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle 11 puana yükseldi.

(21 Şubat Cumartesi: Türkmenköy – Baf Ülkü Yurdu, Gaziköy – Çanakkale, Doğancı – Dipkarpaz 22 Şubat Pazar: Girne Halk Evi – Maraş, Ozanköy – Karşıyaka, Akova – Tatlısu, Ortaköy – Vadili)

Bu haber toplam 1251 defa okunmuştur