1. HABERLER

  2. SPOR

  3. K.KAYMAKLI’DAN İLK TRANSFER
K.KAYMAKLI’DAN İLK TRANSFER

K.KAYMAKLI’DAN İLK TRANSFER

Küçük Kaymaklı, Gençlik Gücü’nün genç yeteneği Ahmet Can Tokmak’ı satın alma opsiyonu ile birlikte bir yıllığına kiraladı. Yeşil siyahlı kulübün Sportif Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Özler “K.Kaymaklı ruhu ile mücadele eden oyuncular alacağız” açıkla

A+A-

YENİDÜZEN Spor

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil siyahlı ekip Gençlik Gücü’nün genç yeteneği Ahmet Can Tokmak’ı satın alma opsiyonu ile birlikte bir yıllığına renklerine bağladı.
Yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurmak için çalışmalarına başlayan Küçük Kaymaklı, ilk olarak takımdan göndereceği futbolcuları açıklamıştı. K.Kaymaklı yeni sezonun ilk takviyesini 20 yaşındaki genç futbolcu Ahmet Can Tokmak’ı alarak gerçekleştirdi. Gençlik Gücü’nde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken, sol bek, sol kanat ve geçtiğimiz sezon da sağ açık bölgelerinde oynayabilen Ahmet Can ve kulübü ile anlaşma sağlayan Yeşil siyahlı ekip dün futbolcu ile el sıkıştı. Transferi sonrası YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Ahmet Can “Bundan sonra K.Kaymaklı’nın başarısı için mücadele edeceğim” derken Sportif Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mehmet Özler ise “Gerekli yerlere transferler sürecek” dedi.

Özler: “Transferler Kaymaklı ruhuyla oynayacak”
Küçük Kaymaklı Asbaşkanı Mehmet Özler, Futbol Şube Sorumlusu Buran Atakan ve takım antrenörlerinden İbrahim Reis’in de bulunduğu İpekay Ltd’de bir araya gelen taraflar Ahmet Can Tokmak’ın satın alma opsiyonu ile birlikte bir yıllığına kiralandığını duyurdu. Açıklamalarda bulunan Mehmet Özler geçmiş yıllardaki gibi yıldızlardan çok Küçük Kaymaklı ruhu ile mücadele edecek olan oyuncuları kadrolarına katacaklarını belirtti. Özler isabetli ve ekonomik transferler yapacaklarını dile getiren Özler gündemlerinde birkaç futbolcunun daha olduğunu, ilerleyen günlerde transferler gerçekleştikçe bu isimleri duyuracaklarını kaydetti. Yabancı futbolcu konusunda da kısa bir açıklama yapan Özler, Zokou’nun takımda kalacağını ancak Kingsley’in yerine bir golcü oyuncu alacaklarını sözlerine ekledi.

Ahmet Can: “Heyecanlıyım”
Transferi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ahmet Can Tokmak ise Küçük Kaymaklı’ya geldiği için heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Ahmet Can “Çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bundan sonra K.Kaymaklı’nın başarısı için ter dökeceğim” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1634 defa okunmuştur