1. HABERLER

  2. SPOR

  3. K.Kaymaklı rotayı Kupa’ya çevirdi
K.Kaymaklı rotayı Kupa’ya çevirdi

K.Kaymaklı rotayı Kupa’ya çevirdi

YENİDÜZEN’e konuşan K.Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, öncelikli hedeflerinin Pepsi Kıbrıs Kupası olduğunu açıkladı.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Ligi’nin ilk devresini, lider Yenicami’nin dokuz puan gerisinde tamamlayan K.Kaymaklı matematiksel olarak şampiyonlukta şansı bulunsa da rotayı Pepsi Kıbrıs Kupası’na çevirdi. Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan K.Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, öncelikli hedeflerinin Pepsi Kıbrıs Kupası olduğunu açıkladı.
Özerem K.Kaymaklı’nın geçmişine bakıldığında, bir kupa takımı olduğunun görüldüğünü ve müzesinde başta Kıbrıs Kupası olmak üzere, çok sayıda kupa olduğunu anımsattı.
Süper Lig’in ilk yarısını istenilen yerde tamamlayamadıklarını belirten Özerem, lider Yenicami’nin dokuz puan  gerisinde olduklarını, şampiyonluk iddialarının da devam ettiğini  de ileri sürdü. Özerem bu saatten sonra hedeflerinin lig sonuna kadar toplayabiledikleri en çok puanı toplayarak, ligi tamamlamak istediklerini söyledi.

“İyi hazırlandık”
Özerem, devre arasında iyi bir hazırlık  dönemi geçirdiklerini söyledi.  Birinci etapta, salonda  kuvvet çalışmaları yaptıktan sonra ikinci etapta Girne Grand Pasha’da dört günlük bir kamp yaparak devre arası çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Devre arası çalışmalarında sadece iki Pazar günü tatil yaptıklarını ifade eden Özerem, diğer günlerde çift idman, toplamda da 18 idman yapma şansı yakaladıklarını ileri sürdü.

“MTG’yi yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz”
Devre arası kampı öncesinde sadece, Hamitköy ile bir hazırlık maçı oynadıklarını  belirten Özerem, bu hafta sonu start alacak olan K-Pet Süper Lig’e odaklandıklarını ifade etti.
Dün itibarıyla deplasmanda oynayacakları Mağusa Türk Gücü maçı hazırlıklarına başladıklarını belirten Özerem, bu maçta Mağusa Türk Gücü’nü yenerek, ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istediklerini  vurguladı.

“Palaz dışında transfer olmayacak”
İlk devredeki kadrolarından Hamis Çakır, Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Yasin Kurt ayrıldığını anımsatan Özerem, transferde  şu an  itibarıyle Gönyeli’den Yusuf Palaz’ı resmen transfer ettiklerini söyledi. Bu futbolcu dışında bir başka transfer yapamayacaklarını ve alt yapıdan alacakları iki-üç futbolcu ile kadroyu tamamlayıp, ligi bu kadro ile tamamlamayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur