1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Jose apar topar ayrıldı
Jose apar topar ayrıldı

Jose apar topar ayrıldı

Doğan Türk Birliği’nin golcü oyuncusu Jose Makusa annesinin rahatsızlığı sebebiyle ülkesine gitti

A+A-

Eren ŞİŞİK
Doğan Türk Birliği’nin yabancı forvet oyuncusu Jose Makusa apar topar ülkesine gitti. Geçen sezonun ardından bu sezon da kadroda tutulan Makusa’nın annesinin rahatsızlığı sebebiyle ülkesine gitmek zorunda olduğu öğrenildi.

Annesinin komada olduğunu söyledi
Golcü futbolcunun annesinin komada olduğu ve sağlık durumunun henüz netlik kazanmadığı öğrenilirken, Jose Makusa’nın da apar topar ülkesine gittiği ve Doğan Türk Birliği yöneticilerine de iki hafta sonra adaya geri döneceğini bildirdiği ifade edildi.
Başarılı futbolcu yarın oynanacak olan KTSYD Kupası’nda forma giyemeyecek. Golcü futbolcunun iki hafta sonra başlayacak olan lig maçlarına yetişip yetişmeyeceği ise merak konusu.

Believe’de karar kılındı
Doğan Türk Birliği’nde ligin başlamasına az bir süre kala oyuncu kadrosu şekillendi. Geçen sezon takımda forma giyen Thierry Ako ile yolları ayıran sarı lacivertliler bu oyuncunun yerini Nijeryalı İyaya Believe ile doldurdu.

Süratli ve teknik
Orta sahanın her bölgesinde forma giyebilen oyuncu özellikle top tekniği ve süratiyle teknik heyetin beğenisini kazandı. Mücadeleci yapısıyla da takım arkadaşlarını rahatlatan başarılı futbolcunu izleyici önüne ilk kez yarın oynanacak KTSYD Kupası’nda çıkacak. Believe’in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur