1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İzinsiz giriş yaptı, 29 gün sonra tutuklandı
İzinsiz giriş yaptı, 29 gün sonra tutuklandı

İzinsiz giriş yaptı, 29 gün sonra tutuklandı

Mağusa Limanı’na gelen bir yük gemisindeki TIR aracın dorsesine gizlenerek ülkeye izinsiz giriş yapan D.Ç, 29 gün sonra tespit edilerek tutuklandı.

A+A-

Mersin Limanı’ndan 2 Aralık 2018 tarihinde Mağusa Limanı’na gelen bir yük gemisindeki TIR aracın dorsesine gizlenerek ülkeye izinsiz giriş yapan D.Ç, 29 gün sonra tespit edilerek tutuklandı.

“Muhaceret işlemlerini yaptırmadan KKTC’ye giriş yapmak” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

TIR aracın dorsesine gizlendi…

Meselenin tahkikat memuru, zanlı Deniz Çelik’in 2 Aralık 2018 tarihinde tespit edilemeyen bir yük gemisindeki TIR aracın dorsesine gizlenerek Mersin Limanından Mağusa Limanına geldiğini ve muhaceret işlemlerini yaptırmadan ülkeye giriş yaptığını açıkladı. Zanlının 31 Aralık 2018 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirten tahkikat memuru, zanlının suçunu itiraf ettiğini söyledi. Tahkikat memuru, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade ederek zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı D.Ç’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Etiketler : ,