“İyi oyunla üç puanı aldık”

“İyi oyunla üç puanı aldık”

Gençlik Gücü teknik patronu Niyazi Göksun, haftalar sonra gelen galibiyetin ardından düşüncelerini aktardı

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun haftalar sonra kazandıkları Y.Boğaziçi karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini, iyi bir oyunla üç puanı aldıklarını belirtti.

“Son 4 haftada galibiyet alamadık. Yeniboğaziçi maçı öncesi sıkıntılı 3 - 4 hafta geçirdik” diyen Göksun, “Addo'nun takımdan ayrılması, yabancı oyuncu William’ın sakatlığı yanı sıra puansal olarak da sıkıntılı durumdaydık” dedi.

Y.Boğaziçi maçını bir çıkış maçı olarak gördüklerini belirten Göksun, “İyi hazırlandık ve iyi bir oyunla 3 puanı aldığmızı düşünüyorum” dedi.

 

Göksun: “Karşılaşmalara tek tek bakıyoruz”

Göksun, Gençlik Gücü olarak önlerindeki maçlara tek tek baktıklarını belirterek, “Devre arasına kadar toplayabileceğmiz puanları toplamak istiyoruz. Bu seneki ligin zorluk derecesi yüksek. Sıkıntı yaşamak istemiyorsak her maçta istekli arzulu mücadele ederek oynamamız gerekiyor” dedi.

Göksun hafta sonu oynayacakları Baf Ülkü Yurdu maçına çok iyi hazırlanarak, evlerinde oynayacakları zorlu maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.