İyi oyun, üç puan ama öncelik yenilmemek

İyi oyun, üç puan ama öncelik yenilmemek

Süper Lig’in ilk haftasında Girne Halk Evi’ni mağlup eden Gönyeli, Yenicami maçına odaklandı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’e galibiyetle dönül yapan Gönyeli, ligin ikinci haftasında Yenicami’ye konuk olacak. Gönyeli antrenörü Emre Perçinci son günlerde yaşadıkları sıkıntıların oyuncuların moraline olumsuz yansımasından dolayı Girne Halk Evi karşısında alınan galibiyetin önemine değinirken, Yenicami karşısında iyi bir oyun ve üç puan hedeflediklerini, ancak ilk amaçlarının yenilmemek olacağını söyledi.

 

Perçinci: “Sadece 3 puan memnun etti”

Gönyeli antrenörü Emre Perçinci kendilerinin ilk haftada sadece Girne Halk Evi karşısında aldıkları 3 puanın memnun ettiğini belirtti. Oyun planladıkları oyundan uzak olduğunu belirten Perçinci, “Bununla ilgili mazeret sunmak istemem ama kulübün içindeki olumsuz hava, huzursuz şekilde maça hazırlanmamızı sağladı” dedi. Sezon öncesi kampına kadar yükselen bir grafikleri olduğunu, kampın ardından yönetim için sıkıntılardan, başkan harici kişilerin ilgisizliğinden dolayı moral olarak düşüş yaşadıklarını belirten Perçinci, “Bu da performansımıza yansıdı. Saha sıkıntımız da var. Ligin başlamasına 10 gün kala saha sıkıntısı verimsiz antrenman yapmamızı sağladı” dedi.

 

“Sıkıntılar etkiledi, oyunculara hoşgörü ile yaklaştık”

Maddi olarak da ciddi sıkıntı yaşadıklarını, ödemelerde sorun olduğunu ancak bütün bunlara rağmen oyuncuların fedakarca çalıştığına vurgu yapan Perçinci, “Ne olacağını bilmemek huzursuz ediyor. Bu yüzden Halk Evi maçına hazırlandığımız son haftada teknik heyet olarak oyunun kötü olabileceğinin farkındaydık. Moral olarak kötüydük. O yüzden sonuca odaklandık. Oyuncularımıza hoşgörü ile yaklaştık” açıklamasını yaptı.

 

“Yenicami gibi rakipler karşısında herkes en iyisini yapmak ister”

Ligin ikinci haftasında Pazar günü Yenicami ile oynayacakları maçı değerlendiren Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, “Yenicami gibi takımlarla oynayınca motivenizi arttırabilirsiniz. Herkes kendi içinde iyi bir rakibe karşı en iyisini yapmak şansını yakalar. Eskiden Yenicami forması giyen oyuncuların da bizimle oluşu, onlar için bu maçı özel yapıyor” ifadelerini kullandı. Takımın planladıkları çerçevede olduğunu, sadece kadrolarının derin olmayışının kendilerine sıkıntı yaratabileceğini söyleyen Perçinci, Yenicami maçına tam kadro hazırlandıklarını belirtti.

 

“Oyuncuların fedakarlığı umarım camia tarafından görülür, ilgi tırmanır”

İyi bir oyun ve üç puan hedeflediklerini ancak ilk amaçlarının yenilmemek olacağını, takımına ve Yenicami’ye baktığında bunun olma ihtimalini gördüğünü söyleyen Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, “Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlk hedefimiz kümede kalmak ve herkesin saygı duyduğu bir takım olmak. Umarım futbolcuların yapmış olduğu fedakarlık görülür ve yıllar sonra Süper Lig’de yer alan Gönyeli’de camia içi alaka umarım tırmanır, camia kenetlenir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.