1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İyi başlamak istiyoruz”
“İyi başlamak istiyoruz”

“İyi başlamak istiyoruz”

Süper Lig’in ilk maçında Cuma akşamı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Çetinkaya’ya konuk olacak olan Baf Ülkü Yurdu takımı maça temkinli çıkacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Perşembe akşamı Doğan Türk Birliği – Türk Ocağı derbisi ile başlayacak olan 2018 -2019 futbol sezonunun tüm futbol takımlarına hayırlı olması dileği ile açıklama yapan Baf Ülkü Yurdu (BÜY) Teknik Direktörü Kemal Yürekli, Cuma akşamı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşılaşacağı Çetinkaya karşısında puanlar alarak Güzelyurt’a dönmenin peşinde. BÜY Teknik direktörü Kemal Yürekli gazetemize yaptığı açıklamada, “Ligin ilk haftalarında tüm takımlar gibi bizlerde temkinliyiz. O nedenle ilk maçta Lefkoşa’ya gelip de elimiz boş dönmek istemiyoruz” dedi. Yeni sezonun ilk idmanından bu güne kadar 55 antrenman yaptıklarının altını çizen Yürekli, “Çetinkaya maçına kadar yapacağımız bu son hafta antrenmanları tamamen taktik antrenmanları olacak” dedi.

Yürekli: “Bu yıl ligde çok genç bir kadro ile mücadele edeceğiz”

Geçtiğimiz sezon ligde iyi işler çıkardıklarının altını çizen BÜY Teknik Direktörü Kemal Yürekli, “Yeni sezonda da iyi işler çıkarmak için Temmuz ayından beridir çalışıyoruz” dedi. Kemal Yürekli, “Bugüne kadar hazırlık karşılaşmaları hariç 55 idman yaparak yeni sezona hazırlandık. Şimdi artık bu idmanların ne kadar verimli olduğunu görme zamanı” dedi. Yürekli, “Bu yıl bir, iki tecrübeli ismin yanında, yaşları 17 – 22 olan çok genç isimler göreceksiniz. Amaç koşan, mücadele eden içinde kazanma arzusu taşıyan bir takım yaratmak, umarım bunda başarılı oluruz” dedi.

“Çetinkaya maçını çok önemsiyoruz”

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda, Cuma akşamı Çetinkaya ile karşı karşıya gelecek olan BÜY takım teknik direktör Kemal Yürekli, rakip Çetinkaya’yı çok önemsediklerini ve karşılaşmaya çıkarken takım oyuncularına Çetinkaya’nın her zaman için Çetinkaya olduğunu unutmamalarını söylediğini açıkladı. Kemal Yürekli, “Çetinkaya’da bizim gibi kabuk değiştirdi. Yeni sezonun ilk karşılaşması, kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak yenemezsek, yenilmeyeceğiz” dedi. Takım kaptanı Fikri Arslan’ın büyük bir ameliyat geçirdiğini, bu nedenle sezonun ilk devresinde takımla birlikte olamayacağını belirten Yürekli şu an için transfere nokta koyduklarını, yerli oyunculara olduğu gibi, yabancı oyuncularına da güvendiğini söyledi.

yeniduzen-satin-aliniz-854.jpg

 

 

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur