1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İtiraz süresi uzatıldı
İtiraz süresi uzatıldı

İtiraz süresi uzatıldı

Askı listelerindeki bulgulara itiraz 12 Ocak Pazartesi gününe kadar yapılabilecek

A+A-

Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü Hasan Burancan 2014 Sonbahar Patates Üretim Döneminde Fon’a beyan edilen sonbahar patates alanları için itiraz süresinin, üreticilerin gereken belgeleri tamamlayamaması nedeniyle 12 Ocak’a kadar uzatıldığını bildirdi.

Burancan yazılı açıklamasında askı listelerindeki bulgulara itirazı olan üreticilerin 12 Ocak Pazartesi günü mesai bitimine kadar Genel Tarım Sigortası Fonu’na itirazda bulunabileceğini kaydetti.

İtirazda bulunmak durumunda olan beyan yapan patates üreticilerinin ne şekilde itirazda bulunabileceklerinin Askı Listeleri üzerinde bulunan “duyuru” da belirtildiğini ifade eden Burancan, itirazların Lefkoşa Merkez’de Genel Tarım Sigortası Fonu’na yapılacağını da kaydetti.

Askı Listelerine itiraz edilmemesi halinde askı listelerindeki bulguların doğru kabul edileceğini belirten Burancan, komite tarafından patates olarak saptanan parsellerin 2014–2015 üretim yılında münavebe yapılmış alan kabul edilerek tahıl ekilmesi halinde gübre kullanma mecburiyeti aranmayacağını da bildirdi.

(tak)

Bu haber toplam 1062 defa okunmuştur