1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İtalya yerine Kıbrıs’a geldi...
İtalya yerine Kıbrıs’a geldi...

İtalya yerine Kıbrıs’a geldi...

Mağusa’da onaylanmış liman olmayan bir yerden KKTC’ye giriş yapan ve Ercan Havaalanından çıkış yapmak isterken yakalanan Sri Lankalı C.P.H tutuklandı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da onaylanmış liman olmayan bir yerden 2 ay önce KKTC’ye giriş yapan ve önceki gün Ercan Havaalanından çıkış yapmak isterken yakalanan Sri Lankalı C.P.H tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Onaylanmış liman olmayan bir yerden KKTC’ye giriş yapmak” suçlamasıyla dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı C.P.H davaları görüşülünceye değin 15 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

 

Hedefi İtalya idi...

Meselenin tahkikat memuru Erman Sennaroğlu, zanlı C.P.H 24 Eylül tarihinde Ercan Havaalanından çıkış yapmak için muhacerete başvurduğunda KKTC’ye yasal girişinin olmadığının tespit edildiğini belirtti. Zanlıdan yapılan soruşturmada 2 ay önce bir tekne ile Mağusa’da adını bilmediği bir bölgeye gelerek hiçbir işlem yaptırmadan KKTC’ye giriş yaptığının tespit edildiğini belirten Sennaroğlu, zanlının vermiş olduğu ifadesinde İtalya diye Kıbrıs’a geldiğini beyan ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Sennaroğlu, KKTC’de yasal statüsü bulunmayan zanlının davaları görüşülünceye değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

 

Cezaevine gönderildi...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı C.P.H davaları görüşülünceye değin 15 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur
Etiketler :