1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İşyerinden çaldı, suçunu kabul etti
İşyerinden çaldı, suçunu kabul etti

İşyerinden çaldı, suçunu kabul etti

Lefkoşa’da pazarlamacı olarak çalıştığı iş yerinde bir yıl içerisinde sattığı ürünlerden elde ettiği bin 530 TL parayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanarak, mahkemeye çıkarılan zanlı H.S,gönüllü ifade vererek suçunu kabul etti. Zanlı, bugün yeniden

A+A-

Lefkoşa’da pazarlamacı olarak çalıştığı iş yerinden bir yıl içerisinde toplamda bin 530 TL’yi sirkat ettiği iddia edilen zanlı H. A, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

“Sahte evrak düzenleme” , “sahtelenmiş evrakı tedavüle sürme” ve “müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı aleyhinde bir gün daha tutukluluk kararı alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Serkan Bulak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ömer Taşbel’i mahkemeye tanık olarak dinletti.

Taşbel, zanlının “sahte evrak düzenleme” , “sahtelenmiş evrakı tedavüle sürme” ve “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu mahkemeye aktardı.


Gönüllü ifade verdi, suçunu kabul etti
Taşbel, zanlının pazarlamacı olarak çalıştığı iş yerine ait ürünleri, Ağustos 2013 ve 30 Nisan 2014 tarihleri arasında iş yeri adına toplam da bin 530 TL değerindeki ürünlerin parasını şirket muhasebesine yatırmayarak, sirkat ettiğini söyledi.
Zanlının, evrak üzerinde de sahteleme yaptığı ve konu evrakları, açık yokmuş gibi göstererek şirkete teslim ettiğini de kaydeden Taşbel, zanlının verdiği gönüllü ifade de suçunu kabul ettiğini ifade etti.

Soruşturma sürüyor
Polis memuru Taşbel, zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini  belirten Taşbel, tahkikatın selameti açısından zanlının 2 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede aktarılan olgular ışığında Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlının bir gün süreyle poliste utuklu kalması emrini verdi.

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur