1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İstanbul'da 1 Mayıs ablukası
İstanbul'da 1 Mayıs ablukası

İstanbul'da 1 Mayıs ablukası

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı için İstanbul ablukaya alındı. Taksim Meydanı kutlamalara kapalı, yaklaşık 30 bin polis görev yapıyor. 1 Mayıs nedeniyle bazı metro istasyonları kapalı.

A+A-

1 Mayıs  İşçi ve Emekçi Bayramı için İstanbul ablukaya alındı. Taksim Meydanı kutlamalara kapalı, yaklaşık 30 bin polis görev yapıyor. 1 Mayıs nedeniyle bazı metro istasyonları kapalı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kutlamalara izin verilmeyen Taksim Meydanı çevresinde ekipler sabahın ilk saatlerinden itibaren güvenlik önlemi aldı. 

Taksim Meydanı çevresinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSTAÇ ekipleri Taksim Anıtı çevresini bariyerlerle çevirdi tedbir amaçlı çevik kuvvet polisleri de Taksim Meydanı'na geldi.

taks.jpg

Öte yandan Hürriyet'in haberine göre Taksim’de pankart açmak isteyen iki kişi gözaltına alındı. Mücadele Birliği’nden iki kişi, saat 08.45 sıralarında meydana geldi.Bariyerlerle kapalı meydanda ‘Fabrikalar tarlalar siyasi iktidar, her şey emeğin olacak’ yazılı pankart açtı.Trafik polisleri olaya müdahale ederek pankartı topladı. Desteğe gelen diğer polisler de iki kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur
Etiketler : ,