1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı

stanbul'da Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına silahlı saldırı oldu. Olayda saldırganlardan biri ölürken diğeri yaralı olarak yakalandı. Bir polis de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

A+A-

İstanbul'da Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına silahlı saldırı oldu. Olayda saldırganlardan biri ölürken diğeri yaralı olarak yakalandı. Bir polis de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
SON DAKİKA - Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda bir polis memuru yaralandı. Vatan Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin biri kadın iki kişi olduğu, uzun namlulu silahlarla Emniyet Müdürlüğü binasına girmek istedikleri ve bu kişilerden birinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yaralanan diğer saldırgan ise olay yeri yakınındaki Vergi Dairesi'ne sığındı. Bu şahıs bir süre sonra yaralı olarak yakalandı.

Öte yandan hayatını kaybeden ve yerde yatan kadın saldırganın üzerinde uzun namlulu silahın yanı sıra bomba da olduğu öğrenildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin de olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi. Diğer saldırganın yaralı olarak kaçtığı olayda bir polisimiz hafif yaralandı."

 

(DHA)

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur