1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. İstanbul CNR 2015 Motosiklet Fuarı
İstanbul CNR 2015 Motosiklet Fuarı

İstanbul CNR 2015 Motosiklet Fuarı

İstanbul CNR 2015 Motosiklet Fuarı

A+A-


Ali Yüksek

   Genellikle her yıl aynı tarihlerde düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük motosiklet fuarı bu yıl 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul CNR Uluslararası Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ile buluştu.
   Onbinlerce meraklının ziyaret ettiği Fuar’da birçok motosiklet markası ile birlikte çeşitli bisiklet firmalarının da katılımı gözlerden kaçmadı. Ayrıca her yıl katlanarak artan ziyaretçi sayısı, giriş kapı sayısını ikiye çıkarmış olsa da yaşanan izdihamı önlemeye yetmedi.

DİKKATİ ÇEKENLER

   Yeni birkaç marka ve ilginç modelleri görme imkânı bulduğumuz Fuar’da en çok dikkati çeken modeller arasında “İndian” marka motosikletler ve “TT Custom” standları idi.
   Hiç kuşkusuz birçok ünlü markanın rekabet ettiği ve yeni ürünlerinin sergilendiği Fuar’da teknik açıdan birçok yeniliğin bulunması ziyaretçilerin kafasını karıştırmaya yetti. Enduro, Chopper ve Touring tarzı motosikletlerin daha çok ilgi çektiği Fuarın son iki günü yürünemeyecek kadar oldukça kalabalıktı.

HER ÇEŞİT ÜRÜN

   Giysiden koruyucu ekipmanlara, aksesuardan elektronik cihazlara kadar birçok ürünün sergilendiği Fuar’da çeşitli motosiklet kulüplerinin üyelerini konuk ettiği özel standları da görmek mümkündü. Ayrıca kapalı alanda yapılan extrem motor gösterileri yürek hoplatan cinstendi.
   Motosiklet sezonunun dönüm noktası sayılan ve çeşitli bölgelerin yanı sıra Kıbrıslı motorcuların da katıldığı İstanbul CNR Motosiklet Fuarı, yediden yetmişe adeta ikiteker sevdalılarının buluşma noktası gibiydi... 

Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 1410 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 201. Sayısı

Adres Kıbrıs 201. Sayısı